3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla. Baťov otočil duel s Bzencem a z duelu bere tři body


Branky


9

Dokonalý obrat předvedli hráči Baťova v utkání s Bzencem. Nepovedenou první půli zvládli v další části odčinilt a třemi vstřelenými góly zápas zcela otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly poslaly Bzenec do vedení

V první půli se domácí Baťov neprezentoval vůbec dobře a nenavázal tak na pohledný fotbal z minulého týdne. Zajímavou šanci měl Patrik Šiška, jinak byli nebezpečnější hosté.

 

A byl to právě Bzenec, kdo se jako prní dostal do vedení. Ve 31. minutě se po krásné kolmé přihrávce Vaďury vydal do samostatného úniku Tomáš Zůbek, jenž obstřelil brankáře domácích - 0:1.

 

Tento stav vydržel pouhé tři minuty, kdy Bzenec navyšil vedení. A opět v tom byl namočený Martin Vaďura, jenž si šikovně odstavil obránce soupeře a poté z hranice vápna přeloboval brankáře - 0:2. Bzenec tak zaslouženě vedl o dvě branky, přičemž tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Fantastický obrat ve druhém poločase

Do druhé půle přišel Baťov jako vyměněný. Soupeře přehrával a pramenily z toho také početné šance. Už v 54. minutě došlo k snížení, kdy po zpětné přihrávce napřáhl za vápnem ke střele Jan Gojš a míč zapadl do sítě - 1:2.

 

A to ze strany Baťova nebylo ani zdaleka vše. Vstřelená branka domácí nakopla, soupeř s Bzence už se spíše jen bránil. A tak v 61. minutě přišlo vyrovnání, o které se postaral Adam Bršlica - 2:2.

 

Na Baťovu šla i nadále vidět touha po vtězství. Šance si domácí vypracovávali, přičemž ta rozhodující přišla v 78. minutě, kdy si z levé lajny natáhl míč na střed Patrik Šiška a střelou na zadní tyč obstřelil brankáře, přičemž míč se od tyčky odrazil na brankářovy záda tak příhodně, že zapadl do sítě - 3:2.

 

Baťov tak fantasticky dokonal obrat a nunto říct, že za výkon ve druhém poločase si braanky zasloužil. K dalšímu utkání Baťov pojede na půdu béčka Zbrojovka, Bzenec se pak doma utká s Novými Sady.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Patrik Šiška: I možná díky přesunu z našeho tradičního času z pátečního večera na sobotu se nám, jak už je u nás zvykem, nepovedl první poločas. Místy to připomínalo chodící fotbal bez pohybu a bez chuti vyhrát zápas. I přesto se oba týmy dostaly do pár vyložených šancí. Bzenec v prvním poločase využil své šance a zaslouženě vyhrál první poločas. Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší. Vstoupili jsme do něj aktivně a vypracovali si hned pár slibných příležitostí. V 54. minutě zpoza vápna vystřelil Honza Gojš a dal tak kontaktní gól, který nás nakopl ještě více. Začali jsme soupeře přehrávat a vstřelili zaslouženě vyrovnávací branku. Po 15 minutách jsme využili brejkové situace a dokonali obrat. Bzenec si zaslouží poklonu za jejich aktivitu a fotbalovost. Snažili se po většinu zápasu hrát kombinační fotbal.

TJ Slovan Bzenec
Tomáš Zůbek: První poločas byl z naší strany výborný, měli jsme více ze hry a byli jsme nebezpeční v útoku a důslední v obraně. Za stavu 0:0 jsme šli čtyřikrát sami na brankáře, bohužel jsme neproměnili. I tak jsme dali 2 góly do poločasu a měli jsme zápas výborně rozehraný. Bohužel druhá půle byla z naší strany hrůza, jako bychom se spokojili s výsledkem a zůstali hlavama v kabině. Nebylo tam z naší strany vůbec nic, což mě hodně mrzí, že jsme nepokračovali ve výkonu z první půle.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
F. Medek [-] - P. Šiška [-] , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] (90. M. Kozubík [-] ) , P. Lendler [-] (60. J. Sotolář [-] ) , Z. Ondráš [-] (87. J. Kadlec [-] ) , J. Pafka [-] , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] (87. J. Kraváček [-] ) , V. Zapletal [-] , P. Bršlica [-]

TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - L. Mlýnek [-] , D. Bílý [-] , T. Zůbek [-] (80. I. Yakovets [-] ) , R. Janás [-] (84. L. Řezník [-] ) , A. Skřivánek [-] - D. Pelikán [-] , M. Vaďura [-] , V. Žák [-] - R. Čech [-] (56. R. Komínek [-] ) , P. Kasala [-] -

Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZAVŘEL Josef - LABAŠ Roman, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: výhra domácích

Baťov má doma skvělou podporu fanoušků a dokáže zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích