0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice těžký zápas zvládly a porazily Holešov těsně 1:0


Branky


9

Kozlovice odčinily zaváhání z minulého týdne, kdy překvapivě padly na půdě Šumperka. I nyní je nečekala vůbec snadná práce, ale s dobře hrajícím Holešovem si nakonec poradily a odvezly si vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla branka z první půle

Holešov se svého soupeře nezalekl a hned v úvodu si vypracoval velice zajímavou příležitost, když po centru Semenyny z přímého kopu hlavičkoval Kovář, ale Obzina skvělým zákrokem vyrazil míč na roh.

 

Po dobrém začátku ale převzali iniciativu hosté z Kozlovic a dostali svého soupeře pod velký tlak. K tomu začali přicházet i šance, kdy si ve 23. minutě ve vápně šikovně odstavil obránce soupeře Kyselák, ale následnou dělovku poslal jen do břevna branky domácích.

 

Fanoušci se první branky dočkali ve 39. minutě, kdy se na levé lajně uvolnil Lukáš Kaďorek a nástřelem na přední tyč překvapil brankáře Janalíka - 0:1. Tento stav rovněž vydržel do poločasové přestávky.

 

 

Holešov přesilovku využít nedokázal

Do druhé půle vstoupil Holešov o poznání lépe a tlak Kozlovic se mu povedlo rychle otupit. I domácí se začali dostávat do více šancí, nicméně Obzina si byl mezi třemi tyčemi jistý.

 

Domácí naplno převzali iniciativu ke konci zápasu, kdy v 75. minutě byl po faulu na Kováře vyloučen hostující Řehák. Největší příležitost na vyrovnání pak měl na samotném konci Jaderníček, ale ani ten nedostal míč za záda kozlovického brankáře.

 

Hosté tlak soupeře v závěru ustáli a z Holešova si odvezli tři body. Tímto odčinil ztrátu z předchozího týdne a zůstávají tak stále na prvním místě tabulky divize E.

 

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Jakub Mlčák: Dnešní zápas byl náročný a Kozlovice ukázaly, proč se nacházejí na prvním místě tabulky. První poločas odehrály opravdu dobře, ale i my jsme odehráli to svoje a přesvědčili jsme se o tom, že s takovým týmem můžeme úplně v pohodě hrát a uhrát dobrý výsledek. Asi jsme v prvním poločase moc nenavázali na výkon z Brna, což je škoda, ale ve druhém poločase přišlo zlepšení a dostali jsme se do šancí, které tento zápas mohly zvrátit. Ale i v prvním poločase jsme měli šance na gól, jako já ve druhé minutě, a zápas potom mohl být úplně jiný, kdybych tohle proměnil. To samé platí o konci druhého poločasu, kdy druhý tým dohrával v deseti a my jsme měli dvě solidní šance na vyrovnání, já osobně takové šance musím dávat. Ale rozhodne tým odvedl dobrý výkon a od každého hráče tam bylo velké nasazení, bojovnost a vůle vyhrát ale dnes to bohužel na body nestačilo. Vyzvihl bych výkon Strašáka z protejsiho týmu a Lindu od nás

FK Kozlovice
Jakub Obzina: Do utkání jsem šli s tím, že chceme napravit předchozí domácí prohru. Myslím si, že to nebylo vůbec jednoduché utkání a vítězství se nerodilo lehce. V prvním poločase jsme byli lepší na míči a skvěle nám fungoval střed zálohy a vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, nastřelili jsme břevno a tyčku a jednu šanci jsme dokázali proměnit. Soupeř hrozil převážně ze standardních situací a z dlouhých autů, které jsme dobře bránili. Ve 2. poločasu jsme chtěli navýšit náskok, ale bohužel se nám to nepovedlo, ale jinak si myslím, že byla hra v naší režii. Velkou komplikací bylo vyloučení v 75. minutě, ale semkli jsme se a týmovým výkonem jsme výsledek ubránili.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - S. Daněk [-] , M. Linda [-] , M. Miklík [-] , M. Kovář [-] , K. Pospíšilík [-] (67. R. Jadrníček [-] ) , V. Gettler [-] (67. M. Novotný [-] ) , J. Mlčák [-] , I. Semenyna [-] , M. Třasoň [-] , T. Uhřík [-]

FK Kozlovice
J. Obzina [-] - F. Vítek [-] , A. Řehák [-] , M. Kozák [-] (89. J. Vogl [-] ) , D. Kostka [-] - O. Kyselák [-] , R. Olšanský [-] , D. Skopal [-] , T. Strašák [-] , L. Kaďorek [-] (90. P. Zimmermann [-] ) - A. Galetka [-] (77. P. Nekuda [-] ) -

ŽK: 24. M. Kovář , 92. M. Novotný - 26. D. Skopal , 77. A. Galetka , 90. J. Obzina . ČK: 75. A. Řehák .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - GODFRYD Vojtěch, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: výhra hostů

Holešov překvapil na půdě Zbrojovky, kde dokázal zvítězit. Kozlovice naopak mají co napravovat a to se jim také povede. Utkání bude ale vyrovnané.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů