2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec přetlačil Nové Sady díky skvělému prvnímu poločasu


Branky


9

Bzenec si na konto připsal velice důležitou výhru, i když se od něj ne úplně čekala. V rámci 16. kola v domácím prostředí uhájil všechny tři body proti nevyzpytatelným Novým Sadům a posunul se na 11. místo tabulky divize E.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bzenec si v první půli vypracoval rozhodující náskok

Do utkání podle předpokladů vstoupily mírně aktivněji Nové Sady, které držely míč a snažily se rozbít obranu soupeře. Zhruba od poloviny první půle se obraz hry změnil a naopak to byl Bzenec, kdo se tlačil do šancí.

 

A jedna z šancí pak pramenila v branku. Konkrétně ve 33. minutě využil po dlouhém nákopu obrovské chyby v obraně Robert Knotek a postupoval sám na branku. V samostatném úniku pak překonal brankáře hostů a poslal Bzenec do vedení - 1:0.

 

A o pouhé tři minuty později bylo na bzeneckém hřišti ještě veseleji. To když si na rohový kop naskočil stoper Dominik Pelikán a s přispěním odrazu dostal míč za záda Kofroně - 2:0.

 

Nové Sady nic nevzdaly, tlačily se za korekcí skóre, jenže do poločasové přestávky obrana domácích odolala. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro Bzenec.

Nové Sady se zmohly už jen na jednu branku

Ve druhé půli byly Nové Sady aktinější a po zásluze se dostávaly do zajímavých brankových příležitostí. Bylo vidět, že hosté se s průběžným výsledkem nechtějí spokojit.

 

A hosté také v 52. minutě zadělali na velké drama. Postaral se o to svou brankou Anh Tuan Nguyen, který využil nejistého zákroku Frydrycha a doklepl míč do prázdné branky - 2:1.

 

Tato branka Nové Sady ještě více nakopla a hnala za vyrovnáním. Brankář Bzence Frydrych si ale koupil odpustek, když v závěru zlikvidoval velice nadějné šance Ruse a Němečka a svůj tým podržel. I díky němu tak Nové Sady uhájily těsné vítězství 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Petr Kasala: Hlavním cílem bylo vyhrát a bylo jedno jakým stylem. Myslím si, že první poločas jsme hráli dobře až na jeho začátek. Druhý poločas už z naší strany ale nebyl tak dobrý. Byla na nás vidět nervozita z toho, že vedeme 2:0, nechtěli jsme zápas ztratil jako minulý týden. Myslím si, že jsme výhru jak uhráli, tak i odbojovali.

FK Nové Sady
Dominik Němeček: Do utkání s Bzencem jsme vstoupili hodně aktivně, prvních 20 minut jsme byli lepší na míči, lépe jsme kombinovali, nepouštěli jsme Bzenec do žádných šancí. Potom nás Bzenec potrestal z naší chyby a o 3 minuty později jsme inkasovali podruhé z rohu na zadní tyči, na což jsme byli od trenéra upozorněni. Do druhé půlky jsem šli s tím, že chceme otočit průběh zápasu pro nás. Chtěli jsem dát kontaktní gól co nejdřív a to se nám taky povedlo v 53. minutě. To nás nakoplo a věřili jsme, že zápas zvládneme otočit. Měli jsme spoustu šancí, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Musíme se poučit z chyb a proměňovat více šancí a doufáme, že příští týden vyhrajeme nad Brnem a už budeme jenom vyhrávat.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - L. Mlýnek [-] , R. Janás [-] , A. Skřivánek [-] , D. Bílý [-] (56. L. Řezník [-] ) - M. Vaďura [-] , V. Žák [-] (79. R. Čech [-] ) , R. Komínek [-] (72. D. Šebesta [-] ) , D. Pelikán [-] - P. Kasala [-] , R. Knotek [-] (79. T. Zůbek [-] )

FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - D. Němeček [-] , D. Opatřil [-] , F. Ždánský [-] (72. R. Sobek [-] ) , A. Rus [-] , P. Kucharčuk [-] (46. J. Drábek [-] ) , Z. Fládr [-] , A. Nguyen [-] (66. M. Krátký [-] ) , M. Popelka [-] , J. Bažant [-] (46. A. Marčík [-] ) , F. Přikryl [-]

ŽK: 41. P. Kasala , 83. R. Janás - 59. A. Rus , 73. F. Přikryl , 83. M. Krátký . ČK: 92. M. Krátký .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - VYCHODIL Michal, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra hostů

Ačkoli Bzenec hraje doma, minulý víkend jsem si sám vyzkoušel, jaké je to hrát proti nepříjemným Novým Sadům. Tipuji výhru Nových Sadů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza