1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Vsetína rozhodla jediná branka


Branky


9

Vsetín potvrdil skvělý vstup do jarní části sezóny a zvítězil i v utkání s Holešovem. Zápas byl vcelku vyrovnaný, ten rozhodla jediná přesná trefa Martina Zbranka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl brzký gól Zbranka

Počasí příliš nenahrávalo technickému fotbalu, když se kvůli vydatnému dešti hrálo na těžkém terénu. To tak napomáhalo spíše soubojovějšímu utkání, které mohla rozhodnout jediná chyba.

 

První poločas byl celkem vyrovnaný. Otřevřít skóre mohl nejprve hosté z Holešova, když se do samostatného úniku vydal Uhřík, jenže branku trestuhodně přestřelil. A tak ve 22. minutě udeřili domácí. Po centru z levé strany se k odraženému míči dostal ve vápně Martin Zbranek a prostřelil všechny bránící hráče - 1:0.

 

 

Obrana Vsetína pracovala kompaktně a hosty už do žádné větší příležitosti nepustila. První poločas tak vyhrál domácí Vsetín 1:0.

Druhá půle žádnou branku nenabídla

Do druhého poločasu vstoupil Holešov s touhou srovnat stav utkání a zabojovat o cenné body. Po příchodu z kabin to bylo na týmu vidět, přičemž na hřišti působil aktivnějším dojmem.

 

S ubíhajícím časem ale byli hosté stále nervóznější a byli tak nepřesní i v koncovce. Obrana Vsetína v čele s brankářem Eliášem navíc žádné drama nepovolila. Domácí tak vyrovnané utkání nakonec dotáhli do vítězného konce.

 

O dalším víkendu čeká Vsetín duel ve Všechovicích, Holešov poměří síly se Šternberkem.



Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
Martin Zbranek: Bylo to velmi bojovné utkání plné osobních soubojů, ovšem v rámci fair play z obou stran. Mně se podařilo vstřelit poměrně rychlý gól kolem 20. minuty, kdy spoluhráč Petr Mikuš zatáhl balón z levé strany do vápna a poslal míč směrem k bráně. Mně se míč odrazil k noze a střelou k tyči jsem naštěstí dal gól, který nás nakopl a dodal sebevědomí, ale hosté nic nevzdali a bojovali až do konce. Byl to velmi vyrovnaný zápas při kterém se až do samého hvizdu nevědělo, kdo se bude na konci radovat. Jsme rádi za další velmi vydřenou výhru a doufáme, že naše vítězná šňůra bude pokračovat i další víkend ve Všechovicích.

SFK Elko Holešov
Radek Janalík: Zápas se mi nehodnotí vůbec snadno . Po druhé po sobě prohrajeme 0:1 a na hřišti nejsme horším týmem. Začátek zápasu jsme drželi balón, dostali se do samostatného úniku, který jsme bohužel neproměnili. Domácí z protiútoku poslali centr do vápna, míč se odrazil ke Zbrankovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Druhý poločas se naše dominance ještě zvýšila, ale největší šanci po rohu Mlčáka zlikvidoval výborným zákrokem brankář Eliáš. S blížícím se koncem utkání to byla spíše křeč a domácí těsné a šťastné vítězství udrželi. Musíme být více drzí a agresivnější v místech, odkud góly padají.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - M. Zbranek [-] (84. J. Maček [-] ) , D. Kučera [-] , V. Surovec [-] , A. Bahounek [-] (84. D. Hnilo [-] ) , J. Stuchlík [-] (74. R. Hruška [-] ) , J. Vítek [-] , P. Mikuš [-] , J. Šulák [-] , D. Dulík [-] , M. Mydlář [-] (49. J. Jančina [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Linda [-] (91. R. Paštěka [-] ) , M. Miklík [-] , M. Kovář [-] , K. Pospíšilík [-] (46. M. Novotný [-] ) , P. Polomík [-] (67. T. Zakopal [-] ) , V. Gettler [-] (67. M. Třasoň [-] ) , J. Mlčák [-] (56. R. Jadrníček [-] ) , I. Semenyna [-] , S. Daněk [-] , T. Uhřík [-]

ŽK: 38. D. Kučera , 58. D. Dulík - 19. M. Linda , 64. R. Jadrníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - PROSKE Zbyněk, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra hostů

Velmi vyrovnaný zápas, nicméně Vsetín je známý hlavně svou obrannou hrou a už méně útočnou hrou. I tak tipuji výhru Holešova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích