0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín si dokráčel pro pohodlné vítězství


Branky


9

Slavičín se na další jarní vítězství příliš nenadřel. Už do poločasu si vypracoval pohodlný tříbrankový náskok, který udržel až do konce utkání. K výhře hostů nejvíce pomohl dvougólový Jakub Žůrek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavičín stihl vstřelit tři branky v první půli

Slavičín vstoupil do prvního poločasu velice aktivně a prakticky hned si začal vypracovávat brankové příležitosti. Svého soupeře předčil ve všech směrech a odměnou byla hostům první vstřelená branka ve 21. minutě, o kterou se postaral Jakub Žůrek - 0:1.

 

Slavičín ze své hry ani o kousek neustoupil a o pouhou minutu později se radoval podruhé. Tentokrát to byl Martin Vincour, jenž dostal míč za záda brankáře Mikeše - 0:2.

 

Svůj pomyslný kalich hořkosti si domácí mladíci vypili do dna ve 36. minutě, kdy Jakub Žůrek přidal svou druhou trefu v zápase, když využil chyby v rozehrávce soupeře - 0:3. Zcela nejhorší jarní výkon Přerova se razantně odrazil na výsledku. Do kabin se šlo za stavu 3:0 pro Slavičín.

Druhá půle se spíše dohrávala

Druhý poločas toho moc nenabídl. I ve druhé částu zápasu byl jasně lepším týmem Slavičín, nicméně na obou soupeřích bylo poznat, že už je o vítězi rozhodnuto.

 

Přerovanům chyběla lehkost a do šancí se nedostávali. Naopak Slavičín si v klidu dokráčel pro snadné tři body.

 

Přerov může svou reputaci napravit hned za týden v důležitém utkání s HFK Olomouc, naopak Slavičín přivítá Bzenec.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
David Rojka (trenér): Byl to až trapný výkon, kluků mi bylo líto. Ani já, přestože bývám impulzivní, jsem už neměl síly. Hráči se v tom vykoupali sami. Chyběla tam dravost, nepřistoupili jsme k tomu jako k předešlým dvěma zápasům.




Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
O. Mikeš [-] - D. Kuča [-] , P. Mirvald [-] , J. Kratochvíl [-] (28. A. Vyroubal [-] ) , D. Pistovčák [-] (46. T. Otáhal [-] ) , A. Hretsaichuk [-] , M. Repček [-] (55. A. Kocian [-] ) , V. Kocian [-] , J. Masný [-] (46. F. Kuča [-] ) , D. Řezník [-] , P. Javora [-]

FC TVD Slavičín
P. Mendl [-] - M. Kořenek [-] (72. D. Staněk [-] ) , M. Vašulka [-] , J. Žůrek [-] (79. M. Malenovský [-] ) , P. Škubník [-] , V. Kalus [-] , M. Vincour [-] , O. Školník [-] , P. Naňák [-] (66. T. Dekleva [-] ) , V. Rožek [-] (66. L. Šebák [-] ) , V. Juřica [-]

ŽK: 26. P. Mirvald , 55. D. Kuča - 86. P. Škubník .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: JURAJDA David - BROSKEVIČ Michal, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že už konečně prolomíme sérii dvou remíz, ačkoli ti bude s těžkými soupeři, a vyhrajeme za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích