3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK Olomouc dobré jarní výkony konečně přetavila v body. Doma zvítězila se Skašticemi


Branky


9

HFK Olomouc se v prvních jarních zápasech prezentovala velice dobrým dojmem, na bodový ziska ale zatím nedosáhla. Tedy až do domácího zápasu se Skačticemi, kde po skvělém výkonu brala všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

HFK si vypracovalo slibný náskok už v prvním poločase.

HFK Olomouc vlítla do zápasu s touhou konečně získat tři body a přiblížit se místům zaručující záchranu v soutěži. A utkání začala opravdu skvěle, když se už ve 4. minutě radovala z úvodní branky. Ve vápně se po zpětné přihrávce ocitl v dobré pozici Ondřej Buček, jenž střelou k levé tyči překonal brankáře soupeře - 1:0.

 

Aktivita domácích neuvadala, ba naopak, právě oni se tlačili za vstřelením druhé branky. Nyvýšení skóre se dočkali ve 30. minutě, kdy využili ztráty hostů ve středu pole a po krásné indiviudální akci se poté prosadil Tomáš Svrčina - 2:0.

 

HFK Olomouc tak zcela po zásluze odvládla první poločas, ve kterém zvítězila 2:0.

Buček domácí uklidnil svým druhým gólem

Druhý poločas už nebyl tak dominantní ze strany HFK, jako tomu bylo v půli první. A není divu, právě soupeř se musel tlačit za vyrovnáním. Bohužel pro fanouška ale ve druhé půli byl vidět spíše bojovný fotbal z obou stran.

 

Skaštice se hnaly za vyrovnáním, nicméně ve svých výpadech narážely na dobře hrající obranu HFK. Naopak v obraně Skaštic vznikaly skulinky, díky kterým se domácí dostávali do brejkových situací.

 

Definitivní uklidnění přišlo pro domácí v 89. minutě a opět u toho byl Ondřej Buček. Olomoucký hráč si naběhl na přesný centr z pravé strany a ve vápně nikým nehlídaný uklidil míč do sítě - 3:0. Tento stav rovněž vydržel až do konečného hvizdu. HFK tak bere velice důležité body do tabulky v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Štěpán Filípek: Vstoupili jsme do zápasu rychlou brankou z dobře vyřešené brejkové situace. Jinak první poločas jsme měli herní převahu, soupeř měl pár standardních situací, ze kterých si nic většího nevypracoval. Ve 30' jsme zvýšili na 2:0 po kombinaci přes pravou stranu hřiště. Měli jsme ještě další šance, ze kterých jsme mohli ještě navýšit náš náskok. Ve druhém poločase to byl více soubojový fotbal, více létaly vysoké míče do soubojů, než že by se hrál kombinační fotbal po zemi. V závěru zápasu jsme ještě přidali třetí branku. Vítězství jsme si dnes určitě zasloužili, byli jsme celý zápas lepším týmem.




Sestavy


1. HFK Olomouc
V. Nakládal [-] - P. Červenka [-] (46. D. Hrdlička [-] ) , O. Zeman [-] (82. I. Bassey [-] ) , D. Pavelka [-] , J. Lang [-] (59. M. Kachlík [-] ) , T. Svrčina [-] (71. V. Novotný [-] ) , Š. Filípek [-] (71. D. Žídek [-] ) , J. Nemeth [-] , R. Vejvoda [-] , O. Buček [-] , J. Kadlec [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - A. Skyba [-] (71. M. Mareček [-] ) , R. Číhal [-] (63. O. Zavadil [-] ) , Z. Konečník [-] , M. Sedlák [-] (46. T. Motal [-] ) , R. Vymětal [-] , J. Kvasnička [-] , R. Zůvala [-] , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , M. Glozyga [-]

ŽK: 63. D. Pavelka - 11. M. Sedlák , 27. R. Zůvala , 35. A. Sova , 85. M. Glozyga .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vlk Ondřej - ŠIMONÍK David, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra hostů

Skaštice se i pro nás na podzim ukázaly jako nepříjemný soupeř a navíc HFK má teď své problémy. Proto tipuji výhru Skaštic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích