2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice musely otáčet, první místo ale uhájily


Branky


9

Fotbalisté Kozlovic se nakonec radovali ze zisku třech bodů, i když zápas museli otáčet. Všechovice sice hrály poločas v deseti, i přesto ale domácím cestu k vítězství značně znepříjemnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání výrazně ovlivnilo vyloučení

Všechovice se hned ze začátku ukázaly jako velice nepříjemný soupeř, což mohli domácí naplno poznat v 9. minutě. To z hranice vápna napřáhl Martin Helešic a krásnou ranou na zadní tyč překonal brankáře Obzinu - 0:1.

 

Velký rozruch pak způsobila akce z 21. minuty, kdy se po tandemu dostal do střelecké pozice Orava, jehož střelu ale rukou zblokoval domácí obránce Kostka. Hosté se však odpískání pokutového kopu dožadovali marně.

 

Další sporný moment přišel ve 29. minutě, kdy Kozlovice srovnaly skóre. To si do vápna naběhl Jan Vogl, jenž díky velké obětavosti dostal míč za záda Machalického. Hosté se ještě dožadovali odpískání útočného faulu, nicméně sudí Cieslar jejich výzev nevyslyše - 1:1.

 

Zlomový moment však nastal v nastavení prvního poločasu, kdy byl po zcela běžném zákroku po druhé žluté kartě vyloučen hostující Tomáš Richter. Zde se nebylo možné divit hostujícím hráčům, kteří nad rozhodnutím rozhodčího vyjadřovali svou nespokojenost.

 

O výhře Kozlovic rozhodl Galetka

Do druhé půle vstoupily aktivnější Kozlovice, které v početní převaze soupeře dostaly pod velký tlak. Z toho také pramenily šance, nicméně obrana Všechovic dlouho odolávala.

 

Rozhodnutí ale přišlo v 60. minutě a to gólem ze standardní situace. Adam Galetka byl ve vápně nejdůraznější a hlavou z rohu překonal brankáře soupeře a tím dokonal obrat - 2:1.

 

Kozlovice už si vítězství v utkání pohlídaly. Nutno ale podotknout, že tři body nedostaly zadarmo, Všechovice byly velice důstojným soupeřem.



Ohlasy k zápasu



Tatran Všechovice
Marek Machalický: V první řadě bych chtěl říct, že si myslím, že to bylo kvalitní divizní utkání, hodně šancí na obou stranách, hodně soubojové a nabídlo i plno pohledných fotbalových akcí. Věděli jsme, že Kozlovice jsou tým, který má kvalitu jak na balónu, tak i v soubojích a chtěli jsme nastoupit do utkání tak jako minulé kolo se Zbrojovkou, což se nám úplně nedařilo, ale i tak jsme se dokázali prosadit a jít do vedení. Bohužel si myslím, že toto utkání velice ovlivnilo několik rozhodnutí sudího, kdy nejprve neodpískal penaltu v náš prospěch, poté uznal Kozlovicím gól, kdy z mého pohledu to byl jasný faul na mě a poté přísná druhá žlutá karta a následné vyloučení našeho hráče. Toto velmi ovlivnilo cely zbytek utkání, ale nevzdávali jsme se a i v deseti jsme chtěli urvat všechny body pro nás. Druhý poločas už byl v režii Kozlovic, kdy jasně na balónu dominovaly, ale my poctivě bránili a nedali jsme jim nic zadarmo. Ještě jsme si dokázali vytvořit několik nebezpečných situaci. Bohužel útočná síla Kozlovic se ukázala a dokázali nám vsítit ještě jeden gól a body zůstaly u nich, takže nakonec převažuje zklamání.



Sestavy


FK Kozlovice
J. Obzina [-] - M. Kozák [-] , D. Kostka [-] , F. Vítek [-] - J. Vogl [-] (80. M. Niesner [-] ) , R. Olšanský [-] (58. P. Nekuda [-] ) , D. Skopal [-] , T. Strašák [-] , L. Kaďorek [-] , O. Kyselák [-] - A. Galetka [-] (80. D. Střelec [-] )

Tatran Všechovice
M. Machalický [-] - D. Kuchař [-] , M. Rak [-] (75. D. Holub [-] ) , T. Orava [-] (63. P. Hoffmann [-] ) , J. Nehyba [-] , L. Lasovský [-] (63. D. Bezděk [-] ) , M. Helešic [-] (36. D. Rolinc [-] ) , R. Skácel [-] , M. Lasovský [-] , T. Richter [-] , R. Adamčík [-]

ŽK: 19. T. Strašák , 46. D. Kostka , 83. D. Střelec - 19. J. Nehyba , 39. T. Richter , 83. D. Bezděk , 84. M. Lasovský . ČK: 49. T. Richter .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BĚLÁK Marek, MATULÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra domácích

Jasný favorit Kozlovice a zároveň vedoucí tým tabulky si poradí se Všechovicemi a urvou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích