0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 17:00

18.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov rozstřílel Bzenec na jeho hřišti


Branky


42. M. Repček , 60. V. Kocian (p.) , 64. P. Mirvald , 69. D. Kašpárek
9

Velice jasný průběh měla dohrávka 18. kola divize E mezi Bzencem a Přerovem. Hosté pod vedením nového trenéra přehráli Bzenec a zvítězili přesvědčivě 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přerov k výhře nastartoval Repček

Přerov do utkání nastoupil s novým trenérem Petrem Bogdaněm, kterému jeho noví svěřenci udělali radost. Již od první minuty byli hosté lepším týmem, jejich obraně nenadělaly žádný problém ani dlouhé nákopy soupeře.

 

I přes několik slibných šancí ze začátku první půle, první branka přišla ve 42. minutě. K odraženému míči se v pokutovém území dostal Martin Repřek, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. Byl to ukázkový gól do šatny, soupeř na něj do poločasové přestávky nestihl nijak zareagovat, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro Přerov.

Snová desetiminutovka hostů

Utkání definitivně rozhodlo rozmezí 60. - 69. minuty, kdy padly hned tři branky a všechny do sítě Bzence. V 60. minutě na 2:0 zvyšoval po proměněném pokutovém kopu Viktor Kocian a ještě více uklidnil dobře hrající Přerov - 0:2.

 

To ale nebylo vše. Již o čtyři minuty později brankář Frydrych vyrazil tvrdou ránu Kašpárka pouze ke kopačkám Petra Mirvalda, kterému už nedělalo problém dopravit míč do sítě - 0:3. Další gól přišel v 69. minutě a to z kopačky Davida Kašpárka 0:4.

 

O osudu utkání tak rozhodlo devět minuty, které se Přerovu náramně vydařily. Nutno podotknout, že ale šlo o zasloužené vítězství, Přerov byl ve středu zkrátka lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Vladimír Beker (trenér): Soupeř byl běhavější, důraznější, fotbalovější, což mě obrovsky překvapilo. Nevím, co se stalo, proč se nám nedařilo. Přerov chtěl daleko víc než my. Musíme na to rychle zapomenout a poučit se z toho. Ze zápasu jsem obrovsky zklamaný. Věřím, že budeme hrát v sobotu úplně jinak.




Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - L. Mlýnek [-] , L. Řezník [-] , R. Janás [-] , A. Skřivánek [-] - V. Žák [-] (46. R. Komínek [-] ) , D. Pelikán [-] (69. D. Bílý [-] ) , D. Šebesta [-] (69. R. Čech [-] ) , M. Vaďura [-] , T. Zůbek [-] - P. Kasala [-] (71. I. Yakovets [-] )

1. FC Viktorie Přerov
O. Mikeš [-] - J. Masný [-] (75. D. Pistovčák [-] ) , D. Kuča [-] , P. Mirvald [-] , P. Javora [-] , A. Hretsaichuk [-] (64. A. Vyroubal [-] ) , D. Řezník [-] , D. Kašpárek [-] (82. A. Kocian [-] ) , M. Repček [-] (82. F. Kuča [-] ) , V. Kocian [-] , J. Kratochvíl [-] (82. T. Otáhal [-] )

ŽK: 48. D. Frydrych , 67. R. Janás , 70. P. Kasala - 67. D. Kašpárek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - VLK Ondřej, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Patrik Lidmila

Expert: Radek Janalík
Tip experta: výhra domácích

Přerov je zatím v útlumu a Bzenec toho využije a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích