Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice prohrály podruhé v řadě. Tentokrát je zaskočily Nové Sady


Branky


8

Kozlovice prožívají velice těžký vstup do jarní části sezóny. V utkání s Novými Sady si připsaly další porážku a daly tak Slavičínu možnost na odskočení v tabulce už o pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný začátek Kozlovic zastínily dva slepené góly hostů

Kozlovice do utkání vstoupily dobře. Byly lepším týmem a hned si začaly vypracovávat slibné brankové příležitosti. Tu z 8. minuty dokonce využily, když propadený centr se dostal až k ve vápně stojícímu Petru Nekudovi, jenž dorazil míč do sítě - 1:0.

 

Zdálo se, že Kozlovice podruhé za sebou nezaváhají a bud jen otázkou času, kdy své vedení navýší. Opak byl ale pravdou. Ve 24. minutě přišel pro domácí šok, když chybu obrany i brankáře Kozlovic využil Adam Marčík a šikovným lobem srovnal stav zápasu - 1:1.

 

To ale nebylo vše. Hned po první akci po rozehrávce si na přesný centr na zadní tyči naskočil Adam Kucharčuk a hlavou dostal míč za záda Obziny - 1:2. Obrovskou šanci na vyrovnání pak měl hned po rozehrávce Skopal, ale z dobré pozice minul branku hostů. Rychlý obrat zmrazil tlak Kozlovic, do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro Nové Sady.

Nové Sady nakonec uspěly na půdě favorita.

Další ránu soupeři připravily Nové Sady ihned po změně stran. Ve 49. minutě se míč po Přikrylově dlouhém autu odrazil přesně na kopačky Jiřího Bažanta, jemuž už jen stačilo doklepnout míč do odkryté brány - 1:3.

 

Kozlovice utkání nevzdaly a zejména na jeho konci dostaly soupeře pod větší tlak. Ten vyústil v jedinou branku, kterou po centru z pravé strany obstaral Petr Nekuda 2:3. K další trefě nepomohlo Kozlovicím ani vyloučení Marčíka, jenž zcela zbytečně oslabil svůj tým za zakopnutí míče po odpískání. Nové Sady tak vyloupily Kozlovice po výhře 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
František Rolinc (trenér): Dvacet minut jsme měli hru pod kontrolou, pak přišly dva slepené góly. Kluci si přestali věřit, spoléhali jeden na druhého a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Děláme chyby, které jsme na podzim nedělali, a soupeř nás za to trestá. My své šance po chybě soupeře neproměníme.




Sestavy


FK Kozlovice
J. Obzina [-] - D. Kostka [-] , A. Řehák [-] , F. Vítek [-] , M. Kozák [-] - D. Skopal [-] , J. Vogl [-] (58. T. Strašák [-] ) , L. Kaďorek [-] , O. Kyselák [-] (66. R. Olšanský [-] ) , Š. Smolka [-] - P. Nekuda [-]

FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - D. Němeček [-] (73. M. Krátký [-] ) , F. Ždánský [-] , R. Sobek [-] (56. D. Opatřil [-] ) , A. Marčík [-] , P. Kucharčuk [-] , D. Dvorský [-] (56. D. Kubušek [-] ) , Z. Fládr [-] , M. Popelka [-] , J. Bažant [-] (67. A. Nguyen [-] ) , F. Přikryl [-]

ŽK: 63. M. Kozák , 94. Š. Smolka - 10. F. Přikryl , 34. J. Bažant , 76. A. Marčík , 77. P. Kucharčuk . ČK: 86. A. Marčík .
Počet diváků: 386. Rozhodčí: Krupa Jan - POTIOREK Aleš, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Radek Janalík
Tip experta: remíza

Oba týmy z minulého kola mají, co napravovat . Vidím to tak , že se v Kozlovicích budou body dělit .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích