2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Výkvět fotbalové demence.“ V šatně Rokycan se blýská na průšvih


Branky


27. L. Karlíček , 48. M. Nový - 63. K. Jahn , 66. K. Jahn , 70. F. Copák , 83. F. Copák
15

Doslova nezvládnuté utkání mají za sebou fotbalisté Rokycan, které přišly o dvoubrankové vedení, prohrály dvoubrankovým rozdílem a čím dál tím více se přibližují sestupovým pozicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

Rokycany ale do utkání vstoupily o něco lépe- v sedmadvacáté minutě vyslal domácí do vedení Lukáš Karlíček, a s domácími to vypadalo opravdu nadějně. Byli aktivnější na držení míče, a celkově to vypadalo, že se tým po změně na trenérském postu zvedl.  Problém ale nastal ve druhé části utkání.

Problém v dotažení zápasu přetrvává

Úvod do druhé půle byl pro Rokycany ještě relativně šťastným. 48. minuta a druhá domácí radost, kterou způsobil Michal Nový. V tu chvíli už to pro domácí vypadalo celkem slibně, jenže…

Hostující Domažlice provedly obrovský comeback v podobě čtyř branek, které byly pro domácí naprosto smrtonosným koktejlem. V 63. minutě zavelel k obratu Karel Jahn, který se prosadil i o tři minuty později, a zajistil tak pro svůj tým vyrovnání. O závěrečnou „pohádku domažlickou“ se postaral František Copák, který se prosadil nejprve v sedmdesáté, a následně v třiaosmdesáté minutě.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Možná na tu Divizi opravdu nemáme fotbalově, a podřízli jsme si tímto utkáním větev do krajského přeboru. Tohle byl náš vrchol fotbalové demence, včetně třetího gólu, který jde jednoznačně na můj vrub. Mít v boji o záchranu náskok dvou branek, a vypadnout stylem, že si necháme dát góly hned čtyři, to jsem snad za celou kariéru nezažil. S tímhle přístupem si to prostě nezasloužíme hrát. S následným losem už opravdu můžeme jen věřit na zázraky, level frustrace už se ani nedá popsat.




Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - I. Umosor [-] , D. Holek [-] , L. Karlíček [-] , J. Matas [-] , M. Nový [-] (65. M. Černý [-] ) , D. Lehký [-] (77. J. Drábek [-] ) , P. Eger [-] , T. Zajíček [-] , J. Hereit [-] , J. Janota [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] (59. L. Korelus [-] ) - K. Jahn [-] , P. Voves [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] , M. Bauer [-] , F. Copák [-] (85. S. Staněk [-] ) , K. Bílik [-] , L. Janča [-] (77. A. Vlček [-] ) , D. Sedláček [-]

ŽK: 55. J. Janota , 75. I. Umosor , 92. P. Eger - 50. K. Bílik , 75. M. Bauer , 89. D. Sedláček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích