2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 14:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestci se na jaře nedaří, doma podlehl Milínu


Branky


65. J. Ježdík , 90. M. Hendrych - 17. L. Kunc , 33. L. Kunc , 61. J. Bican , 90. L. Kunc
7

Druhý nejlepší tým podzimu, Viktorka Vestec, v prvním jarním kole remizoval v Kosoři. Dnes se vestečtí chtěli vrátit zpět na vítěznou vlnu z podzimu, stál proti nim ale velice těžký soupeř - Milín, což bylo ve výsledku vidět i v 90. minutě na ukazateli skóre...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostujícího Kunce

Utkání začalo ve velkém tempu a oba celky si připsaly dva nebezpečné pokusy na branku soupeře. Domácí Matysík ani hostující Bican ale skóre neotevřeli.

 

V 17. minutě předvedli hosté povedenou rychlou akci. Kvída utekl Pecinovskému, na jeho centr do vápna si naběhl Luboš Kunc a poslal Milín do vedení.

 

Ve 33. minutě to bylo už 2:0. Po střele Pohořálka, kterou domácí brankář Víšek vyrazil pouze do břevna, se z dorážky trefil znovu Luboš Kunc.

 

Domácí se snažili odpovědět Michálkem či Kalodem, vestecké borce ale pokaždé vychytal hostující Poplštein.

 

Viktorka Vestec tak po prvním poločase prohrávala s Milínem 0:2.

 

 

Vestečtí se na obrat nezmohli

Domácí trenér udělal do druhé půle několik změn v sestavě. Nejvýraznější byl příchod exsparťanského Vidličky, který byl velice aktivní.

 

Vestečtí se pokoušeli o kontaktní branku, balón do branky však nedostal nikdo z nejnebezpečnější trojice Kalod - Michálek - Říha.

 

V 61. minutě se Milín dostal do tříbrankového vedení. Po zaváhání domácí defenzivy se trefil Jiří Bican.

 

V 65. minutě zahrávali domácí po faulu na Matysíka přímý kop ze slibné vzdálenosti. Jiří Ježdík vyslal na hostujícího Poplšteina nechytatelný pokus a snížil na 1:3 z pohledu Vestce.

 

Domácí kontaktní branka povzbudila a svého soupeře začali přehrávat.

 

Největší šanci měl Matysík, který po přihrávce Vidličky trefil pravou tyč Poplšteinovy svatyně.

 

V 74. minutě se Kolačný uvolnil ve vápně a byl faulován. K pokutovému kopu se postavil Jiří Ježdík, Poplštein ale jeho slabou střelu vyrazil.

 

Vestečtí si dokázali vypracovat další příležitosti, ale milínská obrana vedená zkušeným Ondřejem Mazuchem dokázala všechno ubránit.

 

V 90. minutě hosté po faulu rychle rozehráli a šli tři na jednoho. Bican udělal kličku Víškovi a předložil míč Kuncovi, který završil hattrick.

 

Hned po rozehrávce uvolnil Vidlička na pravé straně Petra Ježdíka. Ten poslal centr do vápna, kde zachyboval hostující brankař a balón do sítě dorazil Hendrych.

 

Viktorka Vestec tak nezvítězila ani ve druhém jarním utkání, kdy na domácí půdě podlehla Milínu 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Znovu to byl zápas dvou poločasů, kdy v prvním jasně dominoval Milín a ve druhém my. Bohužel jsme opět nedokázali proměnit spoustu šancí, zejména za stavu 3:1 pro hosty, kdy jsme nastřelili tyč a znovu neproměnili penaltu. Myslím si, že kolem 60. minuty jsme Milín zatlačili do hluboké defenzivy a je škoda, že ty góly nepřišly. Věřil jsem, že jsme schopní zápas i otočit. Vypadá to, že nás jaro nezastihlo v dobré formě, na výkonech v obou jarních kolech se ale dá stavět. Máme široký kádr, ve kterém panuje pohoda. Doufám, že se zase klukům začne střelecky dařit a vrátíme se jak na vítěznou vlnu, tak na špičku tabulky ve vstřelených gólech.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Utkání bylo na poměry A třídy velmi kvalitní. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli jako tým. Byli jsme fotbaloví, bojovní a doufám, že si to přeneseme i do následujících utkání.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Michálek [-] (61. J. Kolačný [-] ) , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (46. J. Ptáček [-] ) , V. Máče [-] (46. V. Vidlička [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] (46. D. Franc [-] ) , R. Kalod [-]

TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - J. Kvída [-] , L. Rom [-] , V. Šilhavý [-] (87. O. Vrkoč [-] ) , O. Mazuch [-] , J. Obdržal [-] - K. Soldát [-] , M. Pohořálek [-] (76. A. Maršík [-] ) , L. Kunc [-] - J. Bican [-] (81. M. Zákoucký [-] ) , S. Gabriel [-]

ŽK: 26. P. Víšek , 85. J. Ježdík .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kuba Michal - TVAROH Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Neumann
Tip experta: remíza

Od šlágru kola očekávám velmi vyrovnaný zápas, opatrný fotbal a neprohru Vestce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích