M. Macek 43.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


8

Jinočany si na jaře připsaly jednu výhru a poté čtyři plichty v řadě. V dnešním utkání bylo po první půli skóre znovu remízové, ve druhém poločase ale chlumečtí nasázeli domácím tři branky a odvezli si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Bláhův gól v závěru odpověděl Macek

Úvodní čtvrthodina byla vyrovnaná a poměrně opatrná.

 

První větší příležitost přišla v 17. minutě, a hned z toho byl úvodní gól zápasu. Vyraženou střelu Šedivého dorazil do branky hostující Václav Bláha. Chlumec tak vedl 1:0.

 

Ve 36. minutě měl na kopačce druhý chlumecký gól Miroslav Slepička, jeho střelu z dorážky ale brankář Bulbakh konečky prstů vyrazil na roh. Právě z následného rohového kopu znovu nebezpečně, tentokrát však hlavou, zakončoval Slepička. Jeho pokus pro změnu zastavilo břevno.

 

O chvíli později zahrozili také domácí. Jinočanský Sedláček postupoval ze strany sám na brankáře Mojžíše, ten však jeho střelu vyrazil.

 

Pár minut na to už se Jinočany radovaly. Po centru Petrouše se na zadní tyči prosadil Martin Macek.

 

Poločasové skóre tak bylo 1:1.

Tři branky v domácí síti

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, vyloženou příležitost k tomu, aby se poprvé v utkání dostali do vedení, si ale vypracovat nedokázali.

 

V 62. minutě to byli naopak hosté, kteří vstřelili druhou branku zápasu. Po přihrávce Ezealy si vyběhnuvšího brankáře všiml Václav Bláha a přesným lobem si připsal svůj druhý přesný zásah v utkání.

 

Čtvrt hodiny před koncem odskočili hosté svému soupeři na rozdíl dvou branek. Po pěkné kombinaci, kterou předvedli Šípek, Junek a Slepička, se do odkryté branky trefil třetí jmenovaný.

 

Utkání uzavřela čtvrtá branka Chlumce, kterou si z dorážky připsal střídající David Soukup.

 

Jinočany tak poprvé na jaře prohrály, když doma nestačily na Chlumec výsledkem 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Jsou zápasy, ve kterých i přesto, že vyhrajeme, tak hráče kritizuju. Tentokrát jsme sice prohráli a výsledek vypadá jednoznačně, hráčům ale musím poděkovat, protože odvedli výborný výkon. Utkání bohužel hodně ovlivnily individuální chyby a soupeři jsme na pohled jednoznačné vítězství usnadnili. Nicméně celé jaro hrajeme velmi dobře. Sice se trochu trápíme v koncovce, ale i v konfrontaci s favoritem soutěže jsme předvedli velice slušný výkon.

SK Chlumec
Radek Vostárek: Po dlouhé době měli jak hráči, tak i realizační tým z předvedeného výkonu radost. Vyhráli jsme zaslouženě nad kvalitním soupeřem. Jak hra, tak koncovka měly parametry, se kterými jsme spokojeni.



Sestavy


FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - A. Petrouš [-] , S. Komínek [-] , P. Vávra [-] - M. Macek [-] , T. Pelikán [-] , T. Volek [-] , M. Pospíšil [-] (77. J. Nový [-] ) , J. Řehák [-] (52. O. Rybka [-] ) - I. Bogár [-] (69. P. Kalaš [-] ) , J. Sedláček [-]

SK Chlumec
M. Mojžíš [-] - C. Ezeala [-] (85. D. Soukup [-] ) , T. Řehák [-] , D. Novák [-] , L. Dvořák [-] , M. Slepička [-] , J. Junek [-] , V. Bláha [-] (75. D. Nedvěd [-] ) , O. Šípek [-] , L. Šedivý [-] , D. Žáček [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Václav - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Luboš Kunc
Tip experta: výhra hostů

Chlumec si do Jinočan pojede pro tři body, a ty si také odveze.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra hostů