Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Novém Strašecí, Podlesí přetavilo skvělý začátek ve tři body


Branky


8

Odložené utkání mezi celky ze spodu tabulky, Novým Strašecím a Podlesím, přineslo velice zajímavou podívanou - fantastickou úvodní půlhodinu Podlesí, novostrašecké vyrovnání s pomocí dvou penalt a nakonec vítěznou radost hostujících fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vohradský potvrdil formu

Hosté z Podlesí na svého soupeře nastoupili s velikým nasazením a úvodní půlhodinu na hřišti dominovali.

 

V 15. minutě dokázali svou převahu přetavit v úvodní gól utkání. Skóre otevřel Matěj Vohradský, který tak potvrdil svou skvělou střeleckou formu z posledních zápasů.

 

O dvě minuty později se hrdina Podlesí radoval podruhé, když po rychlé akci navýšil náskok svého týmu na 2:0.

 

Po chvíli mohli podlesští vést už o tři branky, nařízenou penaltu po faulu Gregora ale brankář Klíma chytil.

 

Hostující mužstvo to ale nemuselo dlouho mrzet, jelikož se ve 34. minutě trefil Martin Skočdopole, a zvýšil tak na 3:0.

 

Podlesí se tříbrankovým vedením nechalo ukonejšit a ve 40. minutě se ke slovu dostali domácí. Po faulu na Nováčka měli novostrašečtí k dispozici penaltu. K té se postavil Petr Kučera, který dokázal překonat brankáře Zykána a snížil na 1:3.

 

Do konce prvního poločasu se domácím podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Krásnou střelou z přímého kopu z úctyhodné vzdálenosti se prosadil Martin Podzemský.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 3:2 pro hostující fotbalisty.

Podlesí i přes brzké vyrovnání domácích uhrálo tři body

Domácí vstoupili do druhé půle dobře, jelikož ve 49. minutě dokonali vyrovnání. Ve vápně byl k zemi stažen Hartman a rozhodčí potřetí v zápase ukázal na značku penalty. Balón si vzal tentokrát autor druhé branky domácích, Martin Podzemský, a přesnou střelou vyrovnal na 3:3.

 

Remízový stav ale netrval dlouho. V 57. minutě vrátil po centru Šlapáka vedení svému týmu přesnou hlavičkou Filip Šrajn.

 

Hra byla poté vyrovnaná. Domácí se znovu snažili o vyrovnání, žádné z jejich snažení ale neskončilo výraznějším ohrožením Zykánovy svatyně.

 

Veškeré novostrašecké naděje na bodový zisk pohřbil pět minut před koncem Ondřej Drašnar, který po centru ze strany stanovil konečný výsledek utkání na 5:3 pro Podlesí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Do zápasu jsme vstoupili velice špatně, kdy jsme si nevěděli rady s hrou soupeře. Nastoupili jsme v nějakém rozestavení, které jsme v průběhu hry museli změnit. Až když jsme ho změnili, tak jsme soupeři byli dobrým protivníkem. Od stavu 3:0 jsme hráli jeden z nejlepších zápasů na jaře, bohužel jsme to ale nezvládli otočit.

TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Pro oba týmy to byl důležitý zápas. Myslím si, že jsme hráli hodně dobře a do nějaké pětatřicáté minuty jsme vedli 3:0, takže to bylo dobré. Na konci prvního poločasu jsme trochu polevili a podcenili soupeře. Asi nám chyběla pokora a zodpovědnost. Soupeř snížil z penalty a přímého kopu na 2:3. Do druhého poločasu jsme potřebovali ještě zvýšit naši aktivitu. Přišla ale penalta na 3:3, což nás na chvíli trochu zabrzdilo. Myslím si, že jsme ale na hřišti byli daleko kvalitnějším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Sice proti nám byly odpískané dvě penalty, ale takový fotbal je. Myslím si, že rozhodčí to utkání zvládli a pískali na obě dvě strany dobře.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - M. Erba [-] , J. Mrázek [-] , P. Kučera [-] , M. Podzemský [-] , P. Svoboda [-] , M. Hartman [-] (84. J. Paluba [-] ) , P. Nováček [-] , J. Gregor [-] , J. Šrédl [-] , J. Čech [-]

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , L. Havelka [-] , M. Šlapák [-] (89. M. Bálek [-] ) , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Skočdopole [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (87. M. Hanáček [-] )

ŽK: 26. J. Gregor , 90. J. Mrázek - 40. O. Vojtišek , 43. M. Skočdopole , 63. O. Drašnar , 79. L. Havelka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - VLK Miroslav, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Luboš Kunc
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase půjde o hodně a já pevně věřím, že ho kluci z Podlesí zvládnou a odvezou si domů důležité tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra domácích