P. Svoboda 13.
P. Kučera 46. (p.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí na cestě za záchranou, po skalpu Rakovníka si Bubáci vyšlápli na Vestec


Branky


13. P. Svoboda , 46. P. Kučera (p.) - 85. J. Ptáček
9

Fotbalisté Nového Strašecí zaznamenali v minulém kole veledůležité vítězství v derby proti Rakovníku. Dnes se střetli s celkem ze špičky tabulky - Viktorií Vestec. Ta v minulém kole přehrála 2:0 Kralupy zásluhou Radima Matysíka, který vstřelil obě branky zelenobílých. Ten dnes hostům stejně, jako několik dalších hráčů, chyběl a na výsledku to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí a několik neproměněných šancí

Domácí začali utkání náporem, ale zakončení Hartmana ani Svobody brankou neskončilo.

 

Vestečtí zahrozili po průniku Máčeho, který na levé straně uvolnil Ptáčka. Ten si balón předkopl do vápna, ale brankař Hrnčíř byl rychlejší.

 

Ve 12. minutě šli domácí do vedení. Na levé straně se před Víška dostal Čech, ale ten jeho střelu i následnou dorážku dokázal vyrazit. K míči se však dostal Svoboda a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

 

V 17. minutě prošel hostující Jiří Ježdík přes několik hráčů soupeře a byl faulován. Z následného přímého kopu zahraném Václavem Ježdíkem hlavičkoval Pecinovský vedle.

 

Po chvíli se mohli novostrašečtí dostat do dvougólového vedení. Brankář hostů Víšek si chtěl ve vápně obhodit Svobodu, který mu míč sebral a poslal ho do branky. Ptáček ale balón doběhl a na poslední chvíli ho odkopl do bezpečí.

 

Další velké šance domácí neproměňují, ve vyložených příležitostech selhali Svoboda i Nováček.

 

Vestečtí v průběhu úvodního dějství zahrávali několik standardních situací, Václav Ježdík ale dnes neměl správně seřízená mířidla. Veškeré centry totiž končily buď vedle branky, nebo v rukavicích připraveného Hrnčíře.

 

Ve 45. minutě se do velké šance dostal domácí Kučera, Hendrych mu ale skočil do jeho střely a míč srazil na roh.

 

V nastavení byl ve vápně faulován aktivní Petr Nováček a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten proměnil Petr Kučera, a zvýšil tak náskok svého týmu už o dvě branky.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:0 pro fotbalisty domácí družiny.

Snížení hostů a neuznaný gól v závěru

V úvodu druhého poločasu si první zajímavější šanci připsali domácí. Kolačný si naběhl mezi obránce, ale jeho střela byla sražena na roh.

 

Poté Máče přihrávkou mezi obránce posílá do úniku Ptáčka, jeho pokus však obránce sráží znovu na roh.

 

Po chvíli se ke slovu dostali také domácí, Erbovu hlavičku po rohovém kopu ale Víšek pohotově vyrazil.

 

V 68. minutě si Kolačný naběhl do vápna, zakončení z dobré pozice se mu nepovedlo, a brankář Hrnčíř tak neměl se zkrocením pokusu hostujícího fotbalisty větší problémy.

 

O minutu později měl obrovskou příležitost Svoboda, aby svému týmu zařídil už tříbrankový náskok. Domácí útočník sebral balón váhajícímu Hendrychovi a unikal sám na hostujícího Víška, kterému udělal kličku. Na poslední chvíli ale všechno zachránil Máče, který se stačil vrátit a zamezil novostrašeckému útočníkovi vstřelení třetího gólu utkání.

 

Poté po faulu na Petra Ježdíka zahrávali hosté už několikátý přímý kop. Pecinovský svým pokusem trefil zeď a odražený balón, který si našel Máče, skončil nad brankou Zdeňka Hrnčíře.

 

V 74. minutě orazítkoval hostující Kolačný pravou tyč soupeřovy branky. Odražený míč poté prošel přes celou branku, až ho jeden z obránců stihl odkopnout do bezpečí.

 

Viktorka Vestec se hnala alespoň za kontaktní brankou, řada slibných akcí ale často končila odmávaným ofsajdem.

 

V 85. minutě se hosté dočkali. Máče uvolnil na levé straně Ptáčka, který střelou na přední tyč snížil na rozdíl jediného gólu.

 

O minutu později zahrál hostující Pecinovský na hranici velkého vápna rukou a přímý kop střídajícího Paluby skončil těsně vedle branky.

 

V 90. minutě si do vápna naběhl Jiří Ježdík a hlavou vyrovnal na 2:2. Branka ale i přes výrazné protesty a nesouhlas všech příznivců hostujícího mužstva nebyla uznána pro ofsajd.

 

Nové Strašecí tak doma porazilo Viktorii Vestec 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Vítězství 2:1 si samozřejmě vážíme, byl to ale zápas, ve kterém jsme mohli vstřelit klidně osm gólů. To, co jsme nedokázali proměnit, bylo do nebe volající. Výkonem jsme ale navázali na minulý týden, hráli jsme dobře. Bohužel jsme vyhořeli v koncovce.

TJ Viktoria Vestec
Ivan Voborník: K dnešnímu utkání jsme odjeli s jedenácti hráči a na střídání nebyl nikdo. Byl souběh A mužstva s B mužstvem, a tak trenér Chloupka sestavil ze zdravých hráčů dvě jedenáctky, které neměly na střídání žádné náhradníky. Chyběli zranění Kalod, Říha, Maňák a Hobza, Franc s Michálkem byli služebně v zahraničí a Matysík a Vidlička nastoupili za B mužstvo v Krňanech. Utkání dohrál zraněný Petr Ježdík, kterého byl ve 20. minutě sestřelen a soupeř nedostal ani žlutou kartu. V dnešním utkání jsme odehráli lepší druhý poločas a hráči předvedli řadu pěkných akcí, ale rozhodčí nás před branku moc nepouštěli. V obraně se dařilo Hendrychovi s Pecinovským, v záloze Jirkovi Ježdíkovi a především Máčemu. Dobře hrál i Kolačný. Víšek vyřešil řadu centrovaných míčů do vápna a moc nechybělo, aby chytil i penaltu.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
Z. Hrnčíř [-] - P. Kučera [-] , P. Svoboda [-] (83. J. Paluba [-] ) , M. Hartman [-] , J. Trégr [-] , J. Gregor [-] , J. Šrédl [-] , M. Erba [-] , J. Čech [-] , J. Mrázek [-] (71. M. Mžourek [-] ) , P. Nováček [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Ptáček [-] , P. Ježdík [-] , M. Hlubuček [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Kolačný [-] , O. Vlasák [-] , V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-]

ŽK: 57. P. Svoboda , 72. J. Gregor - 15. J. Ježdík , 47. P. Víšek , 87. P. Pecinovský , 91. V. Ježdík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prosr Tomáš - ORÁLEK Kamil, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra hostů

Vestec se minulý týden nakopl výhrou s Kralupy a ve Strašecí uspěje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů