Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:30

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves se dál trápí, vítězství Klecan řídil třígólový Ondřej Průcha


Branky


8

Nelahozeves dokázala bodovat naposledy téměř před měsícem a poté přišly čtyři porážky. Sérii nezdarů chtělo Dynamo přerušit ve třetím venkovním utkání v řadě, a to na půdě Klecan. Po první půli bylo skóre nerozhodné, přesto však nelahozevští odjížděli po devadesáti minutách z Klecan znovu bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól v obou sítích

Začátek první půle byl poměrně vyrovnaný, do vedení se však po necelých deseti minutách hry dostali domácí. Po kombinaci u lajny, o kterou se postarali Hájek s Hrdinou, a následném centru otevřel skóre utkání Ondřej Průcha.

 

O čtvrt hodiny později se hostům podařilo odpovědět v podobě vyrovnávací branky. Po skrumáži ve vápně se trefil Daniel Kulhánek.

 

Klecany inkasovaný gól zaskočil a ve zbytku poločasu měli mírně navrch hosté, vyloženou příležitost k tomu, aby se poprvé v utkání dostali do vedení, si ale vytvořit nedokázali. 

 

První poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Palba domácích

Po pár minutách druhé půle měl na hlavě vedoucí gól hostující Kochman, po centru ze strany a prodloužení Kaplana ale prázdnou branku netrefil.

 

Trestem za neproměněnou příležitost byla přesná trefa Ondřeje Průchy, který v 52. minutě vrátil po chybě hostujícího brankáře svému týmu vedení.

 

Po hodině hry zkompletoval domácí krajní záložník hattrick, když nelahozevského brankáře překonal střelou svou slabší pravou nohou.

 

Klecany měly ve druhé půli navrch a při jejich vedení 3:1 už se hosté nezmohli na souvislejší tlak.

 

Deset minut před koncem navíc Dynamo prohrávalo už o tři branky. Z dorážky se trefil Petr Hájek.

 

Konečný výsledek utkání stanovil na 5:1 kapitán Lukáš Smíšek, který se prosadil v 87. minutě, když zavíral zadní tyč po rohovém kopu.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Jsem rád, že jsme vyhráli, nakonec i jednoznačným výsledkem. Nebýt nějakých našich chyb vzadu, mohlo to být více v klidu. Nakonec to ale ve finále tak i bylo.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Fotbal je o chybách, kterých jsme dnes my udělali víc. Stálo nás to body, jelikož jsme těch chyb v obraně udělali opravdu hodně. Pokud se budou opakovat, tak těžko budeme bodovat.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - D. Žampach [-] , A. Hrdina [-] , F. Mančal [-] (69. P. Svoboda [-] ) , V. Kučera [-] , L. Urban [-] (63. F. Malý [-] ) , D. Průcha [-] (55. J. Dvořák [-] ) , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] - O. Dvořák [-] (79. V. Hordashko [-] ) , P. Hájek [-] (86. P. Novák [-] )

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Křtěn [-] , L. Simon [-] , D. Kulhánek [-] , R. Kochman [-] , A. Janovský [-] , D. Kaplan [-] (69. D. Astaloš [-] ) , D. Valda [-] , T. Buldra [-] , J. Emmer [-] , M. Hrnčíř [-] (76. V. Kratochvíl [-] )

ŽK: 60. L. Urban , 62. F. Mančal .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Jako hráč Dynama nemohu jinak, potřebujeme bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích