Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly z pozice stopera? Pro Nolla žádný problém! B-tým Kladna se se sezonou rozloučil těsnou výhrou na půdě Nového Strašecí


Branky


10. P. Kučera , 14. J. Šrédl , 32. P. Kučera - 18. O. Noll , 55. O. Noll , 59. O. Noll , 90. L. Pospíšil
6

Bláznivé utkání nabídlo poslední kolo, když se střetly dva celky z opačných konců tabulky. Nové Strašecí vedlo po poločase nad rezervou Kladna 3:1, ve druhé půli ale složil bubáky stoper Ondřej Noll, červená karta a darovaný vítězný gól v posledních vteřinách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení domácích

Domácí vstoupili do utkání fantasticky, jelikož už po čtvrthodině hry vedli nad soupeřem z Kladna 2:0.

 

Nejprve se v 10. minutě prosadil Petr Kučera, který po zaváhání hostující defenzivy utekl kladenským stoperům a otevřel skóre zápasu.

 

O čtyři minuty později zvýšil na 2:0 Jan Šrédl, který na zadní tyči zavíral akci z pravé strany a do odkryté branky vstřelil druhou branku svého týmu.

 

Hosté ale v 18. minutě dokázali odpovědět. Po centru z rohového kopu snížil na 2:1 hlavou stoper Ondřej Noll.

 

Hosté v první půli více drželi balón a měli optickou převahu, ve 32. minutě ale prohrávali znovu o dvě branky. Svůj druhý přesný zásah v utkání si připsal Petr Kučera.

 

Domácí si ve zbytku úvodního dějství vypracovali ještě pár dalších slibně se vyvíjejících akcí, žádnou ale nedotáhli do úspěšného konce.

 

Poločas tak skončil výsledkem 3:1 pro Nové Strašecí.

Obrat hostů a gól v posledních vteřinách

Domácí museli do druhé půle provést vynucené střídání, a to když brankáře Klímu nahradil Zdeněk Hrnčíř.

 

Právě on se v 55. minutě malinko podepsal pod snižující branku domácích, když si nedokázal poradit s nepříliš razantní hlavičkou Ondřeje Nolla.

 

Kladenský stoper zkompletoval o čtyři minuty později hattrick, když výstavní trefou z úctyhodné vzdálenosti, která se ještě odrazila od břevna Hrnčířovy svatyně, vyrovnal na 3:3.

 

V 68. minutě přišla další rána do novostrašeckých řad. Červenou kartu za nesportovní chování obdržel kapitán domácích Marek Hartman, a musel tak předčasně do sprch.

 

Hosté poté drželi balón, do dvou velkých příležitostí se však paradoxně dostali oslabení domácí. Nejprve Mašek z malého vápna trefil brankáře Cimrmana, který pak o chvíli později zázračně vyrazil hlavičku soupeře.

 

Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou smírně, v 90. minutě přišel nákop do domácího vápna, který podcenil brankář Hrnčíř. Sám před odkrytou brankou se tak z čista jasna ocitl Lukáš Pospíšil a svým, dost možná nejjednodušším gólem v kariéře, rozhodl o tom, že se kladenská rezerva se sezonou 2022/23 rozloučí výhrou.

 

Nové Strašecí si naopak sestup do slova a do písmene "vyžralo" se vším všudy.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Všem hráčům jsem poděkoval za výkon. Odvedli maximum a paradoxně jsme v posledních dvaceti minutách zápasu předvedli v deseti jeden z našich nejlepších výkonů v jarní části sezony. Bohužel jsme si to v poslední vteřině sezony vyloženě dopili, když jsme dostali gól po naší triviální chybě. Zaplať pánbůh, že je konec.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Pro nás šťastný konec a tři body na konec sezony. Myslím si, že pro nás velmi dobrá sezona. Jako nováček jsme skončili na třetím místě. Jsme spokojeni s tím, co jsme předváděli. Doufám, že nám to vydrží a doufám, že příští rok to budeme jenom potvrzovat.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] (46. Z. Hrnčíř [-] ) - D. Mašek [-] , P. Svoboda [-] , M. Hartman [-] , P. Nováček [-] , J. Paluba [-] , J. Šrédl [-] , M. Kříž [-] , P. Kučera [-] , J. Sklenka [-] , J. Gregor [-]

SK Kladno B
A. Cimrman [-] - O. Čermák [-] (46. T. Čapek [-] ) , J. Slabý [-] , T. Abrham [-] , A. Klvaň [-] (46. M. Veiner [-] ) , S. Chvojka [-] (46. T. Daníček [-] ) , L. Pospíšil [-] , T. Fedorišin [-] , M. Blažek [-] , F. Jančí [-] (70. J. Janda [-] ) , O. Noll [-]

ŽK: 60. D. Mašek , 69. J. Paluba - 68. F. Jančí , 85. T. Fedorišin . ČK: 68. M. Hartman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Rýgl
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Kladno vyhraje. Bude určovat tempo hry a celkově bude mít zápas pod kontrolou.

Tip: výhra domácích