Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas v Lásenici skončil remízou, Popelín odváží bod


Branky


18

Fotbalisté Lásenice v 15. kole Okresního přeboru remizovali s Popelínem 3:3. Skóre otevřel domácí Blažek. Hosté dokázali vyrovnat, vést a těsně před koncem poločasu o vedení přijít. Po pauze šli domácí do vedení brankou Heřmánka, ale nakonec se body dělily, když srovnal druhou brankou v zápase Pokorný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do zápasu s Popelínem šli domácí s plnou soupiskou a ještě se třemi dalšími hráči, kteří se na ni nevešli. Byl to naprostý opak toho, jak se scházeli od poloviny podzimu. A to se navíc v pátek na tréninku zranili dva borci ze základní sestavy - Pospíšil a Medek. Do zápasu láseničtí vstoupili velice aktivně a také se brzy Michalem Blažkem díky jeho parádní střele z velkého vápna ujali vedení. Do 35. minuty byli mírně lepším týmem především díky hře středních záložníků Nováka a Heřmánka, kterým dobře sekundovali Tomáš Blažek a Demeter, který věrný své pověsti zazdil dvě velmi dobré příležitosti. Poté pro mírnou bolest v koleni vystřídal Novák a i kvůli nedodržení pokynů dvěma hráči částečně vyklidili střed pole a toho soupeř využil. Při jednom ze dvou slepených gólů i fatálně chyboval stoper Vacek, kterému na hranici pokutového území přeskočil míč nohu a tím se dostal před branku hostující Dominik Kučera a tváří v tvář Kodymovi vstřelil gól. Ve 45. minutě domácím spadla z nebe penalta, kterou svou neobratností zavinili jeden z hostí a zahrál nešťastně rukou. Jiří Novák neomylně poslal gólmana Kadlece na druhou stranu a stanovil poločasový výsledek.

Obě mužstva se musí spokojit pouze s bodem

Ve druhé půli domácí ze začátku byli aktivnějším mužstvem, ale dlouho bez efektu. Až v 69. minutě vystřelil prudkou ránu Tomáš Blažek, Kadlec míč neudržel a pro Jiřího Heřmánka nebyl problém zavěsit z pěti metrů do odkryté branky. Poté ještě měl velkou šanci opět Heřmánek, ale hlavou těsně nedosáhl na střílený centr zleva. Pak se ke zteči odhodlal dobře hrající, po dlouhé době nastoupivší Janeček, ale z blízka těsně minul. No a největší haluz vyslal Šperl, který naprosto sám deset metrů před brankou místo zpracování krásného centru míč napálil z voleje pět metrů nad. A pak samozřejmě přišel také se svou troškou do mlýna Popelín, jehož obrovskou šanci v 80. minutě kryl se štěstím Kodym. Ale v 89. minutě byli láseničtí hráči nedůrazní, dvakrát měli míč na svých kopačkách dvacet metrů od domácí branky, ale ztratili ho, poté nechali skoro od poloviny hřiště vést merunu soupeře, který zprava nacentroval podél brankové čáry na vzdálenější tyč, kde číhal Martin Pokorný a koníčkem zavěsil pod břevno. Domácí byli o chlup lepší, ale bohužel vítězství si asi nezasloužili. Pozitivem je ale počet zúčastněných hráčů, zapojení nových tváří a žádné další zranění.

Autor: Petr Boček



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , M. Šperl [-] , J. Demeter [-] , P. Janeček [-] , J. Novák [-] , J. Kandl [-] , J. Heřmánek [-] , M. Blažek [-] , V. Mlejnek [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , P. Neuber [-] , L. Severa [-] , T. Mach [-] - V. Kormashov [-] , A. Kosma [-] , D. Oleksii [-] - M. Bezděk [-] , M. Pokorný [-] , Z. Vaníček [-]

ŽK: 59. T. Blažek , 75. D. Vacek - 5. P. Neuber , 60. M. Bezděk .
Hráči zápasu: J. Heřmánek , J. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOLLMANN Jaroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Karolína Vránová
Tip experta: remíza

Mírným favoritem je pro mě Popelín, hodně bude záležet, jak se domácí sejdou. Hlavně ať vyhraje fotbal a nedojde k nějakým zbytečným excesům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích