O. Šrom 13.
1:7
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice B sedmi góly deklasovaly Novosedly, dvakrát se trefil Diviš


Branky


13. O. Šrom - 10. Š. Hric , 20. O. Krejča , 47. M. Diviš , 55. M. Fischer (p.) , 77. M. Diviš , 80. O. Krejča , 88. M. Dvořák
19

Fotbalisté rezervy Dačic porazili ve 25. kole Okresního přebor Novosedly na jejím hřišti 7:1. Hosty poslal do vedení v 10. minutě Hric, o tři minuty později vyrovnal Šrom. To ale bylo od domácích vše a pak už bylo utkání v režii hostujícího týmu. Postupně se trefili Krejča 2x, Diviš 2x, Fisher a Dvořák. Dačice jsou po třetí výhře v řadě v průběžné tabulce na pátém místě, ale jejich umístění může být po dvou kolech ještě lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Začátek zápasu byl opatrný, z obou stran bylo vidět vícero nepřesných kombinací. Nutno zmínit, že ani stav hřiště nepomohl tomu, aby se hrál fotbal ala tikitaka. Z tohoto důvodu si hosté již před zápasem zvolili taktiku, že zkusí víc nakopávaných balónů za obranu a celkově zkusí zrychlit hru, než se snažit na těžkém terénu snažit o hru po zemi. Toto na soupeře celkem platilo díky rychlíkům v útoku a záloze. Šimon Hric si v 10. minutě vzal balón a jak je jeho zvykem, mezi obránci se vykličkoval a díky jeho rychlosti stihl míč posunout kolem gólmana dřív, než si pro něj doběhl a hosté vedli 1:0. Na to hosté zareagovali velmi rychle a prosadili se z přímého kopu Oldřichem Šromem. Do konce první půle byli hosté dominantnější. Skóre na svoji stranu překlopili znovu ve 20. minutě, kdy se po přihrávce přes obranu prosadil Ondřej Krejča. Po jeho další střele, kterou gólman vyrazil před sebe, si míč doběhl Míroslav Diviš a v lehké pozici zvýšil na 3:1.

Hosté si odvážejí vysoké vítězství

Druhá půle, jak bývá zvykem v okresním přeboru, už neměla takovou kvalitu, což zapříčinil i fakt, že oba týmy měli pouze dva hráče na střídání. Tempo polevilo, ale více šancí měli dačičtí po průnikovce se v 55. minutě hnal sám na gólmana Maxmilián Fischer, tohoto gólman zfauloval a byl nařízen pokutový kop, který si vzal na starost sám faulovaný Max, gólman jeho penaltu sice chytil, na dorážku už ovšem neměl nárok. Poté se podruhé prosadili oba středoví záložníci Ondřej Krejča, který se prokličkoval až ke gólmanovi a po zemi propasíroval míč za jeho záda a dále Miroslav Diviš po střele ze střední vzdálenosti. V samotném závěru ještě po pěkné kombinační fotbalové akci vsítil branku Michal Dvořák - 1:7. 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): Na zápas s Dačicemi jsme měli opět veliký počet absencí a byli jsme rádi, že jsme dali dohromady dvanáct zdravých hráčů. Kvalita mezi oběma týmy se projevila hned od začátku, hosté byli po celý zápas jasně lepší a zaslouženě zvítězili.

FK Dačice B
Vít Syrovátka (trenér): Shodli jsme se, že i přes nekvalitní pažit byla v Novosedlech na okresní přebor dobrá atmosféra a přišel slušný počet domácích fans.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - T. Pražák [-] , J. Kypta [-] , J. Marsa [-] - R. Poborský [-] , L. Trachta [-] , M. Škola [-] , B. Kalina [-] , P. Zeman [-] - R. Kubo [-] , O. Šrom [-]

FK Dačice B
R. Máša [-] - V. Wohoska [-] , O. Krejča [-] , V. Šívr [-] , M. Diviš [-] , J. Hric [-] , A. Dvořák [-] , M. Fischer [-] , Š. Hric [-] , M. Dvořák [-] , J. Nosek [-]

Hráči zápasu: V. Wohoska , M. Fischer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JANÁK Pavel - RACZ Jan, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra hostů

Pokud dají Novosedly do kupy aspoň třináct fotbalistů, tak by mohly favorita potrápit. Ale i přesto by měli mladíci od Dyje ty zkušené od Nežárky porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů