3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž podruhé na jaře nebodovala, ve šlágru kola podlehla béčku Nové Bystřice


Branky


18

Číměř – Fotbalisté Stráže prohráli v zápase 25. kola Okresního přeboru s B-týmem Nové Bystřice jednoznačně 0:3. Svěřenci trenéra Vrány zaznamenali teprve druhou porážku v této sezóně. Vedoucí Stráž má na čele tabulky náskok pěti bodů, příští týden ji stačí remíza k jistému prvnímu místu. Číměř je na čtvrtém místě, v případě dvou výher a ztráty týmů před ní může ještě zabojovat o první místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Na utkání v Číměři, kde si hosté mohli zajistit definitivně první místo bohužel dali dohromady třináct, jakžtakž zdravých hráčů. Navíc někteří museli nastoupit na pro ně netypických postech a na souhře to bylo znát. Domácí na ně vlétli a od prvních minut hýřili aktivitou. Navíc hráčům Číměře povolili příliš mnoho standardek. Nejdříve v 7. minutě z jedné z nich, osamocený domácí Ondřej Nováček skóroval hlavou z malého vápna – 1:0. Chvíli na to dostali góla z penalty, kterou proměnil Lubomír Králíček. Obdržené branky Stráž trochu probudily a začaly být i nebezpeční směrem dopředu, ale kloudné zakončení jim chybělo. A tak se šlo do šaten za stavu 2:0.

Číměř si vyšlápla na lídra soutěže

Do druhé půle strážští nastoupili v jiném rozestavení, začali být více na míči a tentokrát domácí nevěděli kam dříve skočit. Bohužel pak dostali v 56. minutě gól z dálky Pavlem Hornkem a bylo rozhodnuto – 3:0. Přesto se hosté snažili alespoň o zkorigování výsledku, leč marně. Domácí pak využívali okének ve vysunuté obraně a měli v závěru ještě dobrých pět tutovek. Domácí Číměř tak uštědřila první Stráži teprve druhou porážku v sezóně. 

Autor: Vladimír Vrána



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): Číměři gratuluji, vyhrála zaslouženě, byla kvalitnější v detailech. Klukům pak děkuji za nasazení a bojovnost po celých devadesát minut. My se hlavně musíme dát zdravotně dohromady. V sobotu 10.06.2023 přivítáme od 14:00 rozjetý Kunžak čili žádná pohodička.



Sestavy


Číměř
R. Pfauser [-] - M. Veith [-] , O. Nováček [-] , T. Láf [-] , L. Králíček [-] , J. Janoušek [-] , P. Hornek [-] , L. Fojtů [-] , M. Feytl [-] , J. Drábik [-] , J. Strejček [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Zvára [-] , M. Šálený [-] , J. Kozel [-] , J. Eger [-] - J. Kalvas [-] , M. Neumann [-] , J. Sivok [-] , Š. Melichar [-] - V. Princ [-] , V. Mikuláštík [-]

ŽK: 40. M. Veith .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - CECH Karel, VICAN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů