0:2
(0:1)
21. M. Beránek
78. V. Rokyta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohoznici nestačila ani penalta, hrdinou byl brankář Konvalina


Branky


21. M. Beránek , 78. V. Rokyta (p.)
2

Pouhé tři body dělily oba soupeře v neúplné tabulce Okresního přeboru Pardubic po odehraných 14 kolech, zápas tedy sliboval vyrovnanou podívanou. Hostující Přelouč nakonec udělila Rohoznici lekci z produktivity. Zatímco domácí zahazovali jednu šanci za druhou včetně neproměněné penalty, hostům stačily ke třem bodům pouhé tři střely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha domácím nebyla nic platná

Hosté přijeli do Rohoznice v silně kombinované sestavě vlivem zranění a nemocí a jen díky výpomoci svých dorostenců dokázali poskládat základní jedenáctku. Na střídačce do pole byl připraven pouze náhradní brankář Sirůček.

Před zraky 47 diváků začali aktivněji hosté z Přelouče, kteří svou převahu zúročili ve 21.minutě, když se z gólově zakončeného brejku mohl radovat Martin Beránek - 0:1

Krátce poté se na hřiště dostal opravdu náhradní gólman hostů, ne však do branky, ale do pole na místo zraněného Vorla.

Poté otěže zápasu převzali domácí, bohužel však neproměňovali své příležitosti, když několikrát nechali vyniknout bránkáře hostí Konvalinu.

Konvalina vychytal i penaltu Gočaltovského

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným cílem smazat jednobrankové manko. Ideální příležitost se jim naskytla v podobě pokutového kopu. Míč si postavil Gočaltovský a.... opět nechal vyniknout Konvalinu. O něm se asi domácím hráčům bude ještě pár dní zdát.

Neplodná převaha domácích ke kýženému vyrovnání nevedla, a tak přišel v závěru trest. Po nesmyslném zákroku domácí obrany odpískal rozhodčí Novotný v 78.minutě penaltu a zkušený Rokyta se nemýlil.

Hosté vytěžili z minima maximum, výkon Rohoznice byl dobrý, ale bez vstřeleného gólu nejde vyhrát - to platilo vždy a platí i nadále. V dresu Přelouče potěšili svými výkony kromě bránkáře Konvaliny i oba mladí dorostenci Piskač a Hrobař, kteří naznačili své možnosti pro uplatnění v týmu dospělých.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Vlastimil Halbich, předseda klubu: Zlomovým okamžikem byla neproměněná penalta, do té doby jsem věřil, že vyrovnáme a přetavíme převahu našeho týmu.




Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Skoupý [-] , P. Šmaha [-] , M. Křenek [-] (78. O. Metelka [-] ) , M. Mlynka [-] - R. Fidler [-] , A. Spěvák [-] , S. Školník [-] (78. P. Ryšavý [-] ) , F. Gočaltovský [-] , P. Zezulák [-] - K. Ovečka [-] (60. J. Buchta [-] ) -

FK Přelouč B
R. Konvalina [-] - V. Rokyta [-] , L. Hrobař [-] , T. Vorel [-] (24. L. Sirůček [-] ) , M. Piskač [-] , M. Beránek [-] , L. Musil [-] , D. Václavek [-] , L. Machačný [-] , D. Dlask [-] , M. Beránek [-]

ŽK: 34. S. Školník , 74. J. Skoupý - 34. M. Beránek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: NOVOTNÝ Miloslav - URBANEC Nathaniel, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích