0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Defenzivní fotbal zvládly lépe Mikulovice


Branky


8

23. kolo přineslo souboj mezi sousedy v tabulce - Rohoznicí a Mikulovicemi. Oba týmy sázejí především na propracovanou defenzívu a bylo jasné, že diváci mnoho branek neuvidí. Duel nakonec rozhodl gól útočníka Mikulovic Filipa Červenky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z minima maximum

Kamkoli zavítají Mikulovice, lze očekávat zažitý fotbalový vzorec. Poctivá defenzíva a z ní míče do brejků na rychlonohé forwardy Plesingera a Červenku s podporou technicky zdatného Kříže. Jenže? V Rohoznici chyběl jak Plesinger, tak Kříž a v tom případě hlavní penzum práce zůstalo na Červenkovi.

První poločas moc gólových příležitostí nepřinesl, domácí neefektivně tlačili a hosté vyčkávali na svůj okamžik udeření.

Po šancích domácích přišla jedna šance také pro hosty. Ofsajdová past domácích sklapla naprázdno a jindy brankář Červenka (tentokrát na hrotu) vstřelil první gól svého týmu - 0:1. 

Domácím citelně chyběli tvořiví hráči

Domácí nebyli také kompletní, chyběli tvořiví hráči Gočaltovský, Fidler a Spěvák. Jejich územní převaha tak vyznívala jalově, největší hrozbou pro branku Těšínského byly standardky. 

 Je velmi zajímavé, kolik týmů si v poslední době vylámalo zuby na mikulovické obraně v čele s Těšínským - Ostřešany, Roveň, Křičeň. 

V sobotu se k nim přidala nedobrovolně i Rohoznice, když platonický tlak nakonec nepřinesl ani kýžené vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, stoper: "Máme teď takzvanou deku. S absencemi hráčů jsme se vyrovnali hůře než Mikulovice. Hráli jsme v 11 a z toho dva hráči se zraněním. I tak jsme měli více ze hry, ale chyběly šance."




Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - K. Ovečka [-] , O. Metelka [-] , M. Křenek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-] - J. Štěpánek [-] , S. Školník [-] , M. Mlynka [-] (61. J. Buchta [-] ) , P. Zezulák [-] - V. Malinský [-] -

SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Hyxa [-] (82. T. Soukup [-] ) , L. Křivka [-] , P. Vencl [-] , J. Vencl [-] , J. Dynter [-] (67. R. Stefanov [-] ) , F. Červenka [-] , P. Nováček [-] , V. Novotný [-] , T. Karlík ml. [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 90. K. Ovečka - 43. J. Vencl , 43. J. Hyxa .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Pavlas Jan - VONDRUŠKA Daniel, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AFK Ostřešany | Pardubický | Pardubice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Vlastimil Halbich
Tip experta: výhra domácích

Velmi stručně: Doma vyhrajeme!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích