Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý pátek fotbalistů Rovně


Branky


4. D. Kudrna , 14. L. Mládek (vl.) , 26. D. Machatý , 44. A. Kovařík , 59. P. Vodák , 85. A. Kovařík - 8. L. Mile
7

Na pátek 2.června nebudou fotbalisté Rovně a jejich příznivci vzpomínat příliš v dobrém. Dopoledne přišli vlivem anulace výsledků Torpeda Pardubice o 3 body v tabulce a odpoledne nestačili na holické béčko po výsledku 6:1. Ačkoli hosté bojovali, bylo jim to málo platné, Holice byly lepší a vyhrály zaslouženě. Nad Rovní se tak stahují temné sestupové mraky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasno už do poločasu

V podobné sestavě plné dorostenců a nadějného mládí nastoupily Holice už před týdnem v Mikulovicích a odvezly si prohru 2:3. Na Roveň, která potřebuje každý bodík, to však na domácím širokém hřišti stačilo. Holické mladíky skvěle celý zápas kočírovali mazáci Radek Machatý, Jakub Černý a hrající trenér Zdeněk Nývlt.

Dravé mládí se chtělo ukázat od první minuty a podnikalo prakticky celý zápas rychlé, nebezpečné akce za obranu Rovně, se kterou si obrana nevěděla rady.

Ve 4.minutě domácí Kudrna otevřel skóre - 1:0.

Hosté měli, o co bojovat a také příkladně dřeli. Výsledkově se však vzepřeli pouze v 8.minutě, kdy Mile krásně vymetl šibenici Hájkovy brány z přímého kopu - 1:1.

Poté se už naplno projevila kvalita a převaha Holic, výsledkem bylo poločasové vedení 4:1, když se o branky postarali vlastním gólem Mládek, dále Dominik Machatý a těsně před přestávkou Kovařík. 

Po přestávce přidaly Holice další branky

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Roveň se snažila dobývat branku Holic postupným útokem, šance ale neměla. 

Naopak domácí čekali na rychlé brejky a díky rychlým křídlům takové akce i přicházely jedna za druhou. 

V 59.minutě přesně zamířil Vodák - 5:1.

Šance pro Holice se množily a nebýt několika pěkných zákroků brankáře Valenty, byl by výsledek pro hosty ještě krutější.

Takto se ještě podruhé v zápase v 85.minutě prosadil Kovařík - 6:1.

Na lepší výsledek hosté v pátek v Holicích prostě neměli a budou čekat na zaváhání svých konkurentů v sestupové řeži.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Zděnek Nývlt, trenér: " K zápasu jsme opět nastoupili se sestavou plnou holického mládí a od začátku měli zápas pod kontrolou. Dobře kombinující mladíci hosty převyšovali především v rychlosti. Pochvala pro všechny zúčastněné hráče a poděkování dorostu za výpomoc."

TJ Sokol Roveň
Lukáš Petružálek, záložník: "Komentovat zápas nemá příliš cenu. Vyzdvihl bych přímák spoluhráče Ládi Mile, který trefil krásně do šibenice. Více radosti nám ale utkání už nepřineslo."



Sestavy


SK Holice B
F. Hájek [-] - F. Záhrobský [-] (68. J. Matyáš [-] ) , M. Habas [-] , A. Kovařík [-] (86. A. Starý [-] ) , P. Vodák [-] , D. Machatý [-] (60. D. Matys [-] ) , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , V. Klasovitý [-] , D. Kudrna [-] , Z. Nývlt [-] (67. O. Vojtěch [-] )

TJ Sokol Roveň
R. Valenta [-] - L. Mile [-] , J. Roček [-] , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , V. Melc [-] , J. Kučera [-] (64. J. Dušek [-] ) , L. Petružálek [-] , L. Skalický [-] (43. P. Michalco [-] ) , V. Valenta [-] , T. Krpata [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čermák Jiří - RÁZEK Stanislav, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Lába
Tip experta: výhra domácích

Přestože se hosté zachraňují, body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů