Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukač kontra Homba


Branky


3. V. Karel , 5. R. Bukač , 12. L. Knaute , 25. R. Bukač , 60. P. Kmetík - 43. J. Homba , 70. M. Zounar , 75. J. Homba , 80. J. Homba
6

Újezd zavítal na hřiště Spartaku Sezemice a byl to souboj předních týmů soutěže. Ve hře bylo 2.místo tabulky, zároveň se však střetli i dva nejlepší snajpři okresu – Radek Bukač a Jiří Homba. Nelze se tedy vůbec divit, že diváci viděli celkem devět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

25 minut jako z pohádky

Spartak Sezemice v netradičních modržch dresech před tradičně početnou diváckou kulisou vstoupil do zápasu přímo pohádkově, když po prvních 25 minutách vedl o čtyři branky. Domácí byli ve všem lepší a po pěkných kombinacích hlavně stříleli do černého.

Ve 3.minutě se krásně do šibenice trefil Karel – 1:0.

O dvě minuty později si první zásah v zápase připsal domácí kanonýr Radek Bukač, jak jinak, než svou nejsilnější zbraní, hlavou – 2:0.

Ve 12.minutě se kopal roh. Přetažený centr vracel do vápna Karel a Knaute měl lehkou práci zasunout míč do odkryté brány – 3:0.

A když ve 25.minutě Bukač zvýšil na 4:0, byli hosté zralí na ručník.

S takovým průběhem nikdo z domácích hráčů nepočítal ani ve snu, nelze se tedy divit, že čtyřbrankový náskok poněkud uspal další jejich aktivitu a hra se vyrovnala.

Újezd se do vyložených šancí nedostával, přesto se ve 43.minutě dočkal snížení. A prsty v tom měl soupeř Bukače v honu za titulem nejlepšího střelce – Jiří Homba. Jeho gól na 4:1 těsně před odchodem do šaten vlil jemu i jeho spoluhráčům do žil naději, že by se dalo s výsledkem ještě něco provést.

Zmrtvýchvstání Újezdu nakonec nestačilo

Tříbrankový náskok domácího Spartaku byl pořád luxusní a když v 60.minutě Kmetík zvýšil na 5:1, nikdo si nepřipouštěl jakoukoli komplikaci.

Hosté však doslova vstali z mrtvých a málem dosáhli nakonec na bod. Náskok Sezemic se totiž najednou krátil a krátil, až to bylo pouze o gól a drama bylo na světě.

K obratu zavelel v 70.minutě Zounar. Rohový kop vyboxoval Báča pouze na vápno a tam střelec gólu propálil vše, co mu stálo v cestě – 5:2.

Hosté se uvolnili a rázem začali být pro obranu domácích velice kousaví. A ohlásil se opět Homba!

V 75.minutě využil své rychlosti v souboji s Blažkem a poslal přesnou střelu na zadní tyč mimo dosah gólmana i dobíhajícího Láby – 5:3.

V 80.minutě se Homba ujal zahrání přímáku z nebezpečné vzdálenosti a vymetl pavučiny z šibenice branky Lukáše Báči – 5:4.

Těžko říct, jestli z takového vývoje stavu měli diváci radost, nicméně devět gólů jistě potěšilo toho, kdo nefandil ani Sezemicím, ani Újezdu.

Zbylých deset minut se střídaly šance na obou stranách, ale vzhledem k tomu, že již branka nepadla, připsali si nakonec těsné vítězství domácí a posunuli se v tabulce na stříbrnou příčku.

Naopak v tabulce střelců navýšil Jiří Homba svůj náskok a počet vstřelených gólů před posledním kolem zaokrouhlil na 30.



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] , T. Vykoukal [-] , T. Kašpar [-] (41. J. Tláskal [-] ) , V. Karel [-] , L. Knaute [-] , L. Borovec [-] , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-] (78. V. Tláskal [-] )

Sokol Újezd
P. Pokorný [-] (47. D. Kalina [-] ) - M. Norek [-] , J. Homba [-] , L. Doseděl [-] , J. Rozsévač [-] (86. M. Zahradník [-] ) , J. Balog [-] , J. Kycelt [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-] , J. Petříček [-]

ŽK: 31. L. Doseděl , 94. J. Kycelt .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čermák Jiří - SYRŮČEK Oldřich, KLAMTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jan Jirásek
Tip experta: remíza

V tomto utkání na sebe narazí podobné herní styly i sousedi z tabulky. Očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích