1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 17:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Knapp se rozstřílel, tentokrát na půdě Černic


Branky


67. J. Pipaš - 27. M. Skala , 39. T. Knapp , 79. T. Knapp , 90. D. Jára
24

Nepomucký Tomáš Knapp v aktuální sezóně notně zaostává za předpoklady loňské sezóny v počtu vstřelených branek. Pomalu se dostává do tempa a tentokrát se dvěma góly radoval na hřišti Černic, které jeho celek porazil tříbrankovým rozdílem. Domácí, kteří velmi dobře odstartovali jarní boje o záchranu v soutěži teď v posledních zápasech naopak tápou a propast na týmy před sebou se prohlubuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce 20. kola se ale jako první ze vstřelené branky radoval Matěj Skala. Ten ve 27. minutě totiž dobíhal střelu z přímého volného kopu Tomáše Knappa, kterou brankář vyrazil pouze před sebe a jeho spoluhráči jen koukali... O 12 minut později už se ale radoval i zmiňovaný Knapp. To využil dobré práce Chalupného, který středem vyvezl míč a naservíroval jej Tomášovi jak na zlatém podnose. Gottwald se natahoval marně.

 

Po výměně stran se jednou mohli radovat i domácí, ovšem žádnou velikou parádou. Slabou střelu Jurije Pipaše z dálky ledabile neudržel Flandera a ta proplula až do sítě. Hosty to ale nezlomilo a na konci osmé desetiminutovky se dostali opět na dvoubrankový rozdíl. Viktora zachytil špatnou rozehrávku, dostal se do vápna, předložil Knappovi, ten poslal zasekávačkou jednoho obránce na párek a levačkou uklidil na zadní tyč. Nepomucký střelec byl pak i u poslední branky zápasu. Vystihl totiž další špatnou rozehrávku v zadních řadách Černic, po níž se do střely opřel Chalupný, Gottwald míč vyrazil do vzduchu a než se k němu stačil on nebo spoluhráči dostat, zády k bráně "čvachtnul" do míče David Jára a rozhodl o konečném výsledku 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: První zápas na domácím hřišti a hodně špatný výkon. První půle mizérie, ani jsme Nepomuk neohrozili a sami měli kupu problémů v obraně. Snížili jsme jen díky hrubce brankáře, který se pak vykoupil zlikvidováním naší gólové šance na vyrovnání. O naději na bod jsme se v závěru připravili dvěma hrubkami v rozehrávce.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Už na začátku šel na bránu sám Knapp, který trefil tyč, ale potom už jsme se rozjeli. Dali jsme do poločasu dvě branky a po výměně stran jsme mohli vést i více. Jenže jsme své šance neproměnili, naopak jsme inkasovali nešťastnou branku a chvíli to vypadalo, že si zápas hodně zkomplikujeme. Ale Flandera vytáhl jeden velmi důležitý zákrok, kterým se vykoupil za předchozí chybu a my pak ještě dvakrát skórovali. Pro nás, s ohledem na vyrovnanou tabulku, to bylo velmi důležité vítězství. Jinak musím pochválit černické hřiště, které bylo velmi dobře připravené.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - P. Toman [-] , V. Kotěšovec [-] (62. D. Oncea [-] ) , J. Miletínský [-] (73. M. Trnka [-] ) - A. Luzhetskyi [-] (85. V. Motlík [-] ) , K. Zeliński [-] , J. Pipaš [-] , J. Petr [-] - M. Chvojka [-] , J. Peterka [-] , J. Šebek [-] (85. J. Nedvěd [-] )

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (87. J. Kohout [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (85. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] (46. J. Vosyka [-] ) , J. Chalupný [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (74. M. Berkovec [-] )

ŽK: 72. P. Toman - 34. A. Viktora , 66. P. Panc .
Hráči zápasu: T. Knapp .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRŮS František - FILLINGER Miloš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza