3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk si nechal výhru uniknout mezi prsty


Branky


34. T. Knapp (p.) , 43. M. Šafanda , 72. A. Viktora - 2. M. Wolf , 77. T. Šindelář , 80. D. Žák
22

Tlumačov již jeden takový zápas odehrál, hned na začátku jara proti Lhotě. Ostatní týmy si z toho měly vzít ponaučení, ale Nepomuku se to nepovedlo. I když brzy prohrával, dostal se do vedení 3:1, které si nechal trestuhodně vzít. Hosté odjeli s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K překvapení domácích fanoušků se už ve 2. minutě dostali do vedení hosté z Tlumačova, když skóroval Martin Wolf. Předcházelo tomu ale zranění domácího brankáře, který se střetl se soupeřem, po čemž byl otřesen, vystřídán a raději záchrannou službou dopraven do nemocnice. Věříme, že otřesení bude krátkodobé a Zdeněk Větrovec se brzy vrátí mezi tři tyče. Na tuto branku dokázali domácí odpovědět až po půl hodině, když si k nařízenému pokutovému kopu stoupl Tomáš Knapp a bezpečně jej proměnil. Do přestávky se ještě prosadil nepomucký Marek Šafanda a spokojenější tedy byli po prvním poločase se skóre domácí, i když ke konci ještě mohli inkasovat, ale hosté se neprosadili.

 

Po výměně stran si hosté zavařili další penaltou proti svému brankáři. Jenže domácí snajpr Knapp tentokrát přestřelil a hosté byli stále ve hře. A to i přesto, že faulovaný Antonín Viktora v 72. minutě nakonec na rozdíl dvou branek navýšil. Jenže toto vedení netrvalo dlouho. Tlumačov nejednou ukázal, že hraje až do závěrečného hvizdu a právě na konci zápasu je nejnebezpečnější. Navíc, když se v 77. minutě prosadil z přímého kopu Tomáš Šindelář a o tři minuty později dokonal srovnání David Žák. Posledních deset minut se pak spíše dohrával.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Bohužel jsme hned na začátku zápasu inkasovali a při tom se nám zároveň zranil brankář. Ten nakonec byl odvezen do nemocnice, ale večer jej propustili, když slíbil, že nepůjde do hospody. Trochu odlehčené, ale jinak Zdeněk komunikoval a informoval o svém stavu, tak věřím, že bude brzy v pořádku. Jinak jsme ze hry měli určitě víc, i když jsme věděli, že budou kousat. Do půle jsme to otočili, přečkali šanci v závěru půle a na začátku druhé jsme měli šanci na zvýšení náskoku z další penalty. To byl jasný faul na Viktoru, míč si opět vzal Knapp, ale tentokrát přestřelil. Následoval ne moc pohledný fotbal, kdy létal míč spíš ve vzduchu. Ale po jednom z rohů to kluci zahráli velmi dobře a navýšil Tonda Viktora na 3:1. Jenže čtvrt hodiny před koncem jsme dostali gól z přímáku, bohužel na brankářovo stranu a o chvilku později propadl míč na velkém vápně a hosté uklidili k tyči. Zbytek zápasu se už spíše dohrával. Takže žádná sláva. Zbytečně ztracené dva body.




Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] (6. M. Flandera [-] ) - M. Kašpar [-] (63. J. Nový [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , L. Sládek [-] (79. A. Tříska [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] (79. D. Jára [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - F. Šinál [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] (82. P. Koza [-] ) , R. Šindelář [-] (60. L. Svoboda [-] ) , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , M. Wolf [-] (60. T. Šindelář [-] ) , D. Žák [-] , O. Rottenborn [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 65. J. Nový - 82. L. Svoboda .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích