J. Černý 11. (p.)
1:2p.
(1:0)
87. M. Krejčí (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov podruhé dovedl zápas k penaltám. Tentokrát i s Kněževsí + FOTO


Branky


11. J. Černý (p.) - 87. M. Krejčí (p.)
0

V pořadí už třetí po sobě jdoucí domácí utkání Janova zamávalo i s pevnou Kněževsí. Ta se na místním hřišti jen těžko dostávala do tutovek a vyrovnávací gól dával až Krejčí tři minuty před koncem. Janov zažívá pěkné chvíle, a i když následně prohrál v penaltách, může se pochlubit dvanácti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný bojovný zápas, který pokazily nesmyslné komentáře kněževeských rádoby fandů a hlavně fanynek. Janovu se podařilo odolat počátečnímu tlaku Kněževesi a v mezihře vstřelit rychlou úvodní branku. Po úniku mladíka Konvalinky a jeho sražení nařídil sudí Sýkora pokutový kop, který s přehledem proměnil J. Černý.

Domácí se poté klasicky zatáhli na vlastní polovinu a se štěstím i s přispěním výborně chytajícího brankáře Kopáčka dokázali udržet tento výsledek do poločasu. Ve druhé půli to byli opět kněževeští hráči, kteří měli více ze hry, ale postupně se na jejich kopačky vkrádala nervozita a jejich akce postrádaly na přesnosti.

V 87. minutě se soupeři podařilo vyrovnat stav. Penalta se totiž kopala i na druhé straně, proměnil ji Krejčí - 1:1. Nerozhodný stav už tři minuty vydržel a diváci v Janově viděli už podruhé penaltový rozstřel. V loterii byl Kněževes šťastnější - vyhrál poměrem 4:1.

 

Fotografie pořídil Tomáš Kinter - Sokol Janov

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí ): Nemile mě překvapilo nesportovní a hrubé chování kněževeských diváků a divaček. Nicméně utkání bylo pěkné a bojovné. Když jsme dali vedoucí branku, soustředili jsme se na bránění. Kněževes byla asi nervózní, gól dala až tři minuty před koncem a v pokutových kopech byla šťastnější.




Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , T. Čuda [-] , J. Koukal [-] , M. Haluza [-] (85. J. Kloub [-] ) - J. Černý [-] , J. Kail [-] , J. Skoupý [-] , M. Karnafel [-] - R. Konvalinka [-] , M. Peták [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - K. Hrubý [-] , J. Vrábík [-] , M. Kutílek [-] (70. J. Žemlička [-] ) , L. Malafa [-] (35. R. Čihař [-] ) - J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , M. Krejčí [-] , J. Vršecký [-] - L. Kozák [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 85. J. Skoupý - 83. L. Kozák .
Místo: TJ Sokol Janov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sýkora Antonín - Vladimír Dušek, Pavel Čihař.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.