Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sklenařík hattrickem sestřelil Slavkov


10

Krnov po půli vedl o jednu branku. Slavkov sice na začátku druhé vyrovnal. Domácí ale dvěma góly výhru strhli na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Krnov v nedělní odpoledni přivítal družstvo ze Slavkova. Hned po pár sekundách se dostal do první velké šance domící Gramel, ale sám před brankářem vůbec netrefil branku. Slavkov poprvé vystrčil růžky ve 22. minutě, když Jan Král utekl celé obraně, ale i on netrefil cílené zařízení. Ve 25. minutě pak si Urban navedl míč do šestnáctky, ale na jeho nahrávku nedokázal David Marek dosáhnout. Krnov se dostal do vedení ve 28. minutě, když se po rohovém kopu Grulicha nejlépe zorientoval ve vápně Sklenařík a dostal míč do sítě - 1:0. V závěru prvního poločasu pak vystřelil zbytečně prudce hostující David Marek a přestřelil bránu.

Krnov výhru navýšil

Úvod druhého poločasu pak byl jasně v režii Slavkova. V 46. minutě Hendrych posunul na Urbana, který dále prodloužil na Jana Krále, jenž pálil nad bránu. Hosté se pak mohli radovat o dvě minuty později, když Heinzke našel volného Urbana, který narýsoval kolmici pro Kunce, který na malém vápně nahrál Janu Královi, který se nemýlil - 1:1. V 50. minutě pak střelu Jana Krále vyrazil brankář Moškoř na rohový kop. Za minutu předložil Jan Král balon do uličky Kuncovi, jehož střelu domácí obrana zblokovala na roh. V 51. minutě domácí Gramel přehodil hostujícího brankáře Košárka i s brankou. V 54. minutě po akci Kunce nedosáhl na jeho nahrávku David Marek. V 57. minutě pak pláchl po nahrávce Grulicha hostujícím bekům Sklenařík a zavěsil - 2:1. Slavkov mohl srovnat skóre v 69. minutě, když Urban našel v dobré pozici Schneidera, jehož nadvakrát vychytal brankář Moškoř. Dvacet minut před koncem utkání pak Tümmler vyslal pasem do brejku Sklenaříka, který si obhodil obránce a střelou na zadní tyč nedal Košárkovi žádnou šanci - 3:1. Hosté se pak sice snažili něco s výsledkem ještě udělat, ale Krnov si už tři body vzít nenechal. Domácí fotbalisté tak dali pěkný dárek k narozeninám trenéru  Lhotkovi.

 

Krnov hraje příští zápas v Bruntálu. Slavkov bude hostit Velké Hoštice.

 

Foto:fb Krnov



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Měli jsme výborný vstup do zápasu a hned v první minutě jsme měli šanci. Pak jsme se ujali vedení a poté se hra začala vyrovnávat. Začátek druhého poločasu patřil hostů, kterří zaslouženě vyrovnali. My jsme pak dali na 2:1, a pak ještě na 3:1. Hosté pak ještě měli možnosti, ale nám se to už podařilo ubránit a musím vyzdvihhnout týmový výkon celého družstva.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním byli leoší domácí, kteří byli více na balonu, ale moc šancí neměli. Pak po naší chybě dali vedoucí branku. Začátek druhého poločas patřil nám, vyrovnali jsme a kontrolovali hru. Soupeř pak dal druhou branku a naše hra se sesypala jako domeček z karet. Výsledek neodpovídá hře, ale i takový je fotbal.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - P. Baczke [-] , M. Burian [-] , J. Šimčík [-] , D. Hoško [-] (71. F. Boháček [-] ) - A. Říha [-] , J. Grulich [-] (59. N. Tümmler [-] ) , S. Chudický [-] (59. J. Matyáš [-] ) , J. Koval [-] (59. H. Varyš [-] ) - M. Sklenařík [-] , L. Gramel [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - L. Kunc [-] (61. J. Král [-] ) , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , D. Marek [-] (75. M. Slunský [-] ) , J. Schneider [-] , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-] (75. A. Žilka [-] )

ŽK: 56. D. Hoško - 7. T. Marek , 65. R. Urban , 90. R. Hendrych .
Hráči zápasu: M. Sklenařík , S. Chudický - R. Urban .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MINICH Marian - ČECHÁK Martin, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: remíza

Celkem těžký zápas na tipováni, kdy Krnov může doplnit hráče z “Áčka” a Slavkov má stále teoretickou šanci na první místo v tabulce. Tipuji 0.

Tip: výhra hostů