0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marná snaha


Branky


5

 Bohuslavice už potřebovaly nutně bodovat a v zápase proti třetí Hrabové je nic lehkého nečekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší výkon hostů

Od začátku utkání byl průběh velmi opatrný, oba týmy měli problém se dostat do soupeřovi šestnáctky. Jako první se do hry dostali hosté, kteří si začali vytvářet šance, bohužel z nich gól nepadl. Velkou šanci měl v 19. minutě Miolla, který nastřelil tyč, ale o tři minuty později už se hosté mohli radovat, když přišla přihrávka z levé strany a Nováček už jen doklepl do prázdné branky. Ve 34. minutě mohli hosté podruhé skórovat, domácí brankář Kozel první střelu vyrazil a následnou dorážku už chytil do rukou. Do konce poločasu se už nic výrazného nestalo a skóre zůstalo 0:1.

Dvě branky a konec

Druhý poločas výrazně oživil domácí střídající hráč Michal Strýček, který se hned ve 48. minutě dostal do šance, kdy prošel sám přes dva hráče a následně poslal přihrávku na volného Miroslava Kovala, ten bohužel těsně minul bránu. Z ničeho nic přišla v 54. minutě šance, kdy z pravé strany přišel centr a Nováček už jen hlavou uklidil míč do sítě, skóre bylo 0:2. Domácí se chtělí do zápasu vrátit a bodovat, místo toho dělali zbytečné chyby, jednu takovou udělal brankář Kozel, přihrávku vystihl osamocený Miolla a dával do prázdné na 0:3. Tímto stavem skončilo i utkání, domácí se už do zápasu vrátit nedokázali.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Hlasatel František Fiurášek: Zápas jsme odehráli v docela slušném stylu, naše největší bolest v sezóně je střelba. Myslím si, že jsme si zápas prohráli sami. Hra byl v celku dobrá, ale když nevystřelíme, tak nedáme branku a to nás stojí body.

TJ SOKOL Hrabová
Hráč Martin Mrva: I přes velkou marodku jsme tento venkovní zápas zvládli vítězně, s trochou štěstí a dokonce i nulou v obraně.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Kozel [-] - M. Šramel [-] , V. Mička [-] (74. M. Faika [-] ) , T. Koska [-] , V. Janoš [-] , D. Kotzur [-] (46. M. Strýček [-] ) , T. Tilleczek [-] , M. Koval [-] (74. P. Štefek [-] ) , J. Burda [-] (74. O. Mika [-] ) , I. Dominik [-] (87. A. Ohřál [-] ) , M. Benek [-]

TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Gomola [-] , M. Šimon [-] (45. A. Havlíček [-] ) , R. Pešek [-] , J. Krpec [-] , D. Nováček [-] (66. V. Dudek [-] ) , M. Miolla [-] (89. R. Hodulík [-] ) , A. Volf [-] , M. Brablec [-] , M. Mrva [-] , J. Kroker [-]

ŽK: 80. T. Tilleczek - 67. M. Mrva , 77. R. Pešek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Dytková Šárka - DYTKO Gustav, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Dominik Novák
Tip experta: výhra hostů

Bohuslavice sice také musí získat každý bod, ale Hrabová je silný tým a vyhraje.

Tip: výhra domácích