T. Janoš 6.
R. Pončík 26. (vl.)
P. Bijok 31.
3:5
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý začátek, smutný závěr a vlastní góly


Branky


6. T. Janoš , 26. R. Pončík (vl.) , 31. P. Bijok - 35. J. Rychlý , 40. M. Kempný (vl.) , 49. J. Němec , 72. P. Sztefek , 77. J. Stadtherr
6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas domácích a vlastní góly

Hosté z Polomi prvních 30. minut se vůbec nemohli dostat do hry, domácí Záblatí diktovalo tempo hry, první gól přišel už 6. minutě, kdy do prázdné brány doklepával Janoš. Že se hostům moc nedařilo potvrdila 26. minuta, když si vstřelil vlastní gól Pončík. Třetí gól přišel jen o 5. minut později, když se po rohu k odraženému míči dostal Bijok a z voleje propálil všechno. Od třetího gólu se začaly zvedat i hosté, kdy se po chybě obrany Záblatí dostal k míči Rychlý a skóroval. Ve 40. minutě se skóre vyrovnalo, tedy co se vlastních gólů týče, když si smolný vlastní gól dal Martin Kempný. Do konce poločasu už se nic výrazného nestalo a do šaten se odcházelo za stavu 3:2.

Tři góly a konec

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji a lépe hosté, když v 49. minutě se po brejku dostal k balonu Němec a překonal domácího brankáře. Za stavu 3:3 měli domácí příležitost skórovat z pokutového kopu, ten ale neproměnil Walecki. Další gól přišel až v 72. minutě, kdy brankář domácí vyrazil míč a hostující Pavel Sztefek už jen dorážel do prázdné branky. Hosté se tudíž dostali do vedení a jen o 5. minut později přidali další gól, kdy se po centru prosadil hlavou Stadtherr. Utkání tedy skončilo 3:5.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Tomáš Janoš hráč: Bohužel pro nás zklamání jelikož jsme před vlastními fanoušky prohráli ze 5:3, za stavu kdy jsme vedli 3:0.

TJ Velká Polom
Jan Stadtherr hráč: Zápas se hraje 90. minut a proti nám je potřeba s tím obzvlášť počítat. Na jaře už jsme ukázali vícekrát, že druhé poločasy jsou o něčem jiném z naší strany.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Bijok [-] (81. L. Hájek [-] ) , D. Bratovanov [-] , M. Kempný [-] , D. Socha [-] , P. Orihel [-] (46. L. Walecki [-] ) , T. Janoš [-] (77. J. Tomáš [-] ) , J. Skokan [-] (74. J. Sollich [-] ) , L. Pluta [-] , D. Dendis [-] , A. Galusek [-]

TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - J. Němec [-] , J. Stadtherr [-] , R. Pončík [-] , P. Šmída [-] (62. J. Kopřiva [-] ) , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , J. Rychlý [-] (85. V. Slivka [-] ) , V. Vaněk [-] (55. K. Borkovec [-] ) , P. Zahradník [-] , P. Strakoš [-]

ŽK: 89. J. Sollich - 52. P. Zahradník , 78. P. Sztefek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, NEMEC Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Rostislava Švec
Tip experta: výhra domácích

Záblatí má velmi kvalitní mužstvo, které je právem v popředí tabulky. Předpokládám výhru domácích.

Tip: výhra domácích