Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/VIDEO/ROZHOVOR: Zranění, gólové hody, bratrské duo na travníku.


Branky


5

V tomto zápase prakticky o nic nešlo, ale domácí Polom hnaná svými fanoušky určitě prohrát nechtěla. V zápase si společně zahrálo bratrské duo Rychlých, Adam a Jan v tomto zápase předvedli skvělé výkony a víc než jasně se podepsali pod výsledek svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný začátek hostů, žlutá karta, měla být červená?

Na začátku zápasu to bylo hodně nahoru dolů, byl to boj o balon, do první vážnější situace se dostali hráči Ostravy Jih, když v 11. minutě vystřelili nad bránu domácích. V 16. minutě, to vypadalo že se hráč hostů dostane do samostatného úniku na brankáře, ale po faulu Zahradníka se hosté naopak dožadovali k udělení červené karty. Hlavní rozhodčí Slaný nad červenou kartou ani neuvažoval, Petru Zahradníkovi udělil pouze žlutou kartu, stál si za názorem, že útočník hostů ještě nebyl ve vyložené šanci a tudíž červenou kartu neudělil. V 24. minutě předvedl skvělý dvoj zákrok brankář hostů Piter, prvně vychytal šanci ze středu šestnáctky, poté i následnou dorážku hlavou, která už ale byla navíc, jelikož byla ofsajdu. V 28. minutě tečovaná střela Václava Chromečky skončila až za brankářem Piterem. Po 30. minutě zahrával Václav Chromečka přímý kop, z kterého skvěle nacentroval a míč se dostal k Adamu Rychlému, který neváhal a zvýšil na 2:0. Na třetí gól se nečekalo dlouho, běžící 37. minutě se skvěle odpoutal Adam Rychlý svému soupeři, a přidal svou druhou branku a Václav Chromečka svou druhou asistenci. O 4. minuty později po zaváhání domácího brankáře, kterému vypadl míč z rukou, dorazil míč do brány Petr Hampel. První poločas tedy skončil za stavu 3:1.

 

Zranění a jasný výsledek

Do druhého poločasu šli domácí s dvěma čerstvými hráči, ze hřiště odešel Petr Šmída kapitán týmu a Jonáš Kopřiva, místo nich se na hřiště dostali Pavel Strakoš a David Cihlář.

Hned ze startu poločasu domácí prověřili brankáře hostů, který se střelou neměl vůbec potíže. Následná šance hostů z velké vzdálenosti, která ale mířila mimo branku. Následné šance domácích, kdy nejprve v 55. minutě šli dva centry z pravé a následně z levé strany, ale pokusy domácích byly zablokovány, poté ale o 4. minuty později střela zpoza šestnáctky Strakoše, který navýšil na 4:1. Dolů ze hřiště odchází dvougólový Adam Rychlý, místo něj pěna hřiště Kryštof Borkovec. Hned o 3. minuty později po střídání, se z voleje skákavou střelou prosazuje také starší bratr Jan Rychlý. Aby toho nebylo málo, tak se hostům zraní hráč s číslem 8 Tomáš Bečaj a jelikož hosté už nemají nikoho na střídačce, tak musí hrát ve sníženém počtu. Hostům se následně zranil ještě jeden hráč a po dalších dvou gólech utrpení hostů skončilo. Dva góly nakonec též zaznamenal starší bratr Jan Rychlý.

 

 

 

 

 



Sestavy


TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - A. Rychlý [-] (60. K. Borkovec [-] ) , J. Stadtherr [-] , J. Kopřiva [-] (46. D. Cihlář [-] ) , V. Chromečka [-] (69. V. Vaněk [-] ) , R. Pončík [-] , P. Šmída [-] (46. P. Strakoš [-] ) , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , J. Rychlý [-] (77. V. Slivka [-] ) , P. Zahradník [-]

FC Ostrava-Jih
L. Piter [-] - J. Podžorski [-] , M. Janošec [-] , M. Belina [-] , R. Stojan [-] , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] , T. Bečaj [-] , P. Fiala [-] (56. M. Zomber [-] ) , L. Machala [-]

ŽK: 16. P. Zahradník .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: SLANÝ Jan - TOMŠÍK Zbyněk, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích