0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov dostal doma pětku od Jakartovic


Branky


10. T. Král (vl.) , 24. R. Bandy , 37. M. Pluschke , 60. T. Šupák , 72. K. Török
10

Jakartovice vcelku v poklidu porazily domácí Benešov o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o tři branky

Benešov si v rámci 16. kola pozval na své hřiště mužstvo z Jakartovic. Hostující družina byla po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si odvezla tři body. Už po třech minutách se dostal do velké šance Bandy a po něm Olivka. Do vedení se hostující družina dostala už po deseti minutách hry, když přímý kop Pluschkeho prodlužoval do brány Šupák a za ním si srazil balon do vlastní sítě Král – 0:1. Za patnáct minut narýsoval Šupák přesnou kolmici pro Bandyho, který zakončil přesnou ránou k tyči – 0:2. Osm minut před přestávkou poslal Šupák krásnou nahrávku mezi tři hráče na Pluschkeho a ten jako starý mazák nedalo Večerkovi žádnou šanci – 0:3.

Jakartovice výhru navýšily

Druhý poločas začaly Jakartovice opatrně a domácí se dostali se k několika rohováým kopům a závarům. Domácí pak definitivně poslal do kolen čtvrtý gól. Po hodině hry se dostal míč na půlce hřiště k Šupákovi, který se uvolnil a z dálky lišácky přeloboval před brankou stojícího Večerka – 0:4. Dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího namazal Šupák rozběhnutému Törökovi, který nasadil brankář Večerkovi jesličky – 0:5. Benešov pak mohl dvakrát zaznamenat čestný úspěch. Štefek ale mířil vedle. Po akci Štefek-Kichner-Gajddečka vychytal Gajdečku Hlaváč. V samém závěru se Šupák pokusil o napodobení svého kousku při vstřelení branky. Tentokrát ale zamířil do břevna. 

 

Benešov jede příští kolo do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Vávrovice. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Nevím co k tomu říci. Chtěli jsme vyhrát, ale bez běhaní to nejde. Nebyli zase o tolik lepší, ale dali branky a vyhráli. Snad to bude příští kolo v Žimrovicích lepší.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Za mě to byla zcela zasloužená výhra. Po celý zápas jsme měli hru pod kontrolou. Do obrany se nám vrátil Poštulka s Bartošem a bylo to vidět. Obavy jsem měl jen z postu brankáře, protože Štencek onemocněl, ale Hlaváč to zvládl na výbornou.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Večerek [-] - L. Stříbný [-] , D. Štefek [-] , M. Drastík [-] (46. P. Kichner [-] ) , D. Večerek [-] (37. T. Miketa [-] ) , M. Svoboda [-] , N. Gajdečka [-] , F. Glogar [-] (68. V. Glogar [-] ) , J. Halfar [-] , T. Král [-] , M. Böhm [-]

FK Jakartovice
J. Hlaváč [-] - M. Pluschke [-] (65. R. Rustler [-] ) , L. Bartoš [-] , T. Šupák [-] , M. Poštulka [-] , M. Sváček [-] , J. Olivka [-] , P. Kuzník [-] , R. Bandy [-] , T. Matyáš [-] (68. P. Bosák [-] ) , K. Török [-]

ŽK: 72. N. Gajdečka .
Hráči zápasu: M. Pluschke , T. Šupák , J. Hlaváč .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUKOVSKÝ Josef, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: remíza

2:2 Jakartovice za mě favorit, ale Benešov v domácím prostředí urve remízu.

Tip: výhra domácích