Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky doplatily na koncovku


Branky


0

Na krásně připraveném hřišti ve Mšeci změřilo síly mužstvo Řevničova s celkem Roztok.

Dnešní utkání odřídil jako hlavní sudí Trešl, na lajnách mu vypomohli laici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nápor hostů přerušila ruka ve vápně, penaltu proměnil Urbanovič

Už od začátku utkání to byli hosté, kteří diktovali tempo hry. Hostující celek ohrožoval bránu Řevničova, ale úspěšného zakončení se nedočkal.

Doposud největší šanci měly Roztoky po rychlém výpadu středem, předávce na útočníka na levou stranu byli ve stoprocentní šanci, ovšem i v tomto případě se výsledek nezměnil. Ten okamžik byl zásadní pro domácí, kteří dokázali dát balon na zem a hru trochu uklidnit.

Řevničov na půlce hřiště vybojoval autové vhazování. Murčo neváhal a rychle vhodil na nabíhajícího Tótha. Ten se probil až do vápna soupeře a zpětnou přihrávku našel Bechynského, který trefil „jen“ ruku hostujícího hráče. Rozhodčí nařídil pokutový kop a Urbanovič se v proměnění nemýlil, 1:0.

Pak přišel tlak hostů, především Matěje Pudila, který svým pohybem na hřišti dělal domácím nemalé problémy. Z toho také pramenila další obrovská šance Roztok. Ten se dostal až do malého vápna, ale domácí gólman mu vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a Pudil poslal loptu jen do boční sítě.

Roztocký Bureš srovnal i vsítil vedoucí branku na výhru to ale nestačilo

Začátek druhého poločasu probíhal ve stejném duchu jako první.

Roztočtí hráči byli důraznější, přesnější, rychlejší v rozehrávkách, na které Řevničov nedokázal včas reagovat.

V 59. minutě z rychle rozehraného autu pramenil i centr do vápna, kde se balon odrazil od domácího hráče, ve vápně se nejlépe zorientoval roztocký Jan Bureš a dokázal dotlačit balon za záda brankáře, 1:1.

Řevničov nedokázal na srovnání stavu zareagovat, a o několik minut později musel opět lovit domácí gólman Peterka míč ze své brány. Autor první branky se dokázal u lajny uvolnit a míč si posunul na hranici velkého vápna a střelou do protipohybu gólmana, 1:2.

Tento okamžik jakoby opět probudil domácí hráče a ti si vypracovali několik rohových kopů a ohrožení branky hostů. Tóth si po autu posunul míč podél lajny a poslal centr do vápna. Tam obrana Roztok nebyla schopna odvrátit míč do bezpečí, Pesl se dostal k míči a po rychlém zpracování bodlem uklidil míč do brány, 2:2.

V 72. minutě domácí zahrávali rohový kop, míč propadl na malé vápno, kde ho Roztoky odhlavičkovali pouze k Tóthovi, který neváhal a hned vystřelil. Střelu ještě tečovanou Bechynským gólman dokázal napoprvé vyrazit, ale na dorážku Bechynského byl již krátký, 3:2.

Poslední minuty tlačil tým Roztok, ale skóre zápasu se nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Náš vstup do utkání byl naprosto hrozivý a jen díky nemohoucnosti a střelecké potenci soupeře byl stav stále bezbrankový. Šancí soupeře bylo na začátku opravdu hodně, ale jak jsem říkal, nedokázal je využít. Náš celek udeřil v podstatě ze své první vážnější akce, kdy byla nastřelena ruka soupeře a kopal se pokutový kop. Začátek druhého poločasu měl v režii soupeř a dokázal utkání otočit. Stejně tak, jak se povedlo soupeři strhnout vedení na svoji stranu, tak se zadařilo i našemu celku. Potom už jsme si vedení pohlídali a získali pro nás velmi důležité tři body.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Musíme zapracovat na koncovce, která nás opravdu trápila po celé utkání. Šancí bylo na pět zápasů.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Vacínek [-] , P. Eminger [-] , J. Urbanovič [-] , J. Pesl [-] - J. Fujera [-] , J. Murčo [-] , R. Prokop [-] , M. Tóth [-] - J. Ládek [-] , O. Bechynský [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Kněžík [-] , J. Kos [-] , J. Hrubý [-] (73. R. Wittmann [-] ) , Š. Masarovič [-] (51. J. Bureš [-] ) - P. Maršík [-] (83. T. Krůta [-] ) , M. Kaplan [-] , M. Krchov [-] , J. Texl [-] - M. Pudil [-] , P. Hruška [-]

ŽK: 68. J. Kos , 82. R. Wittmann .
Místo: TJ Sokol Mšec. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.