Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov otočil zápas


Branky


11

Vřesina rychle vedla o dvě branky. Benešov, ale dokázal zápas třemi góly otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Dolní Benešov se stal hostitelem týmu z Vřesiny. Úvodní dvacetiminutovka patřila Vřesině. Hned ve druhé minutě po nahrávce Mrázka Boček minul zadní tyčku domácí branky. V 5. minutě po autu Jiří Pešek těsně minul pravou tyčku. Vřesina se ujala vedení po deseti minutách, kdy Kocián využil špatné rozehrávky domácího brankáře, posunul balon na Jiřího Peška, jenž zavěsil míč do sítě – 0:1. Hned za minutu na sebe Kocián a Jiří Pešek navázali protihráče, čímž se uvolnil Mrázek a výstavní trefou podruhé rozvlnil síť – 0:2. V 16. minutě ještě po přímém kopu Čecha hlavičkoval přes gólmana Martina Večerka Boček tak, že míč zaplul těsně vedle tyčky. Vřesina se rychlým náskokem příliš uklidnila a Benešov se začal osmělovat. Ve 23. minutě poslal kapitán Štefek dlouhý nákop na Stříbného, který následně vyslal mezi obránce Husovského, který poslal míč k tyči hostující branky – 1:2. Ve zbytku prvního poločasu už se hrálo víceméně mezi šestnáctkami. Jen ve 37. minutě nastřelil po centru Jiřího Peška Waszut přemísťujcího se brankáře Martina Večerka. V 43. minutě ještě Boček po přiťuknutí Kociána špatně seřídil mířidla. 

Benešov otočil skóre

Ve druhé části se Vřesina zatáhla a čekala co Benešov vymyslí. To se ji pak v celkovém kontextu hrubě nevyplatilo. V 58. minutě dlouhý výkop brankáře Lamparta poslal do brankáře Martina Večerka Boček. Za deset minut standardku Stříbného poslal hlavou vedle Samson. V 72. minutě dalekonosná střela Jiřího Peška šla vedle. V 73. minutě obehrál Michal Večerek na pravé straně obránce a poslal míč na střed Husovskému, který zkušeně proměnil svůj samostatný nájezd – 2:2. Devět minut před koncem sice hostující brankář Lampart odvrátil míč do bezpečí, ale na čtyřiceti metrech se ho zmocnil Drastík, jehož dalekonosnou střelu odvrátil z brankové čáry hostující obránce, ale důrazný Štefek přetlačil obránce i Lamparta a rozhodl zápas – 3:2. Benešov pak už taktickým rozkouskováním tři body uhájil. 

 

Dolní Benešov jede příští kolo do Chuchelné.  Vřesina bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Do dvacáte minuty jsme byli pod tlakem a dostali jsme dvě branky. Pak jsme snížili a vrátili jsme se do hry. Ve druhé části jsme je přehrávali, hosté se zatáhli a hráli na brejky, které jsme dokázali pokrýt. Zápas jsme otočili a já děkuji celému mančaftu za to, že zápas oddřeli a odbojovali.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Začátek zápasu jsme byli lepším týmem a tlačili jsme je a následně jsme trochu polevili a hra se vyrovnala a každý tým měl šanci. Ve druhem poločase jsme asi měli hrát v obraně s autobusem nebo si to neumím představit, kdy dopředu to nebylo šťastné a pasivita se holt trestá a v euforii naše pasivita hostům pomohla.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Večerek [-] - R. Husovský [-] (90. F. Glogar [-] ) , D. Štefek [-] , L. Stříbný [-] , M. Svoboda [-] , M. Večerek [-] , J. Piskala [-] (71. M. Drastík [-] ) , J. Reichel [-] , A. Sebrala [-] , M. Samson [-] , J. Janovský [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] (74. T. Pientka [-] ) , M. Waszut [-] , J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , T. Mrázek [-]

Hráči zápasu: R. Husovský , M. Svoboda , D. Štefek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KANIA Jaroslav, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: výhra hostů

Vřesina zaváhala na jaře v jediném zápase, ale po překvapivé prohře v prvním zápase po zimní přestávce pokračuje ve spanilé jízdě za postupem do vyšší soutěže. Klukům bych to přál a věřím, že se jim to podaří. Takže tady to vidím tak, že bohužel domácí vyjdou v tomto zápase bodově naprázdno a hosté si odvezou další ze 3 BODŮ.