Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov doma vysoko porazil Budišov


7

Benešov už po poločase vedl o čtyři branky. Ve druhém ještě o něco svou výhru navýšil. Pěti góly se zaskvěl kapitán Štefek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov vedl o čtyři branky

Dolním Benešov v nedělním zápase přivítal mužstvo z Budišova. V první šanci zápasu se objevil domácí Górecki, který ze šetnáctky minul branku. V 10. minutě šel sám na brankáře Martina Večerka Haluška, ale nedal. Pak domácí během dali tři branky a prakticky bylo po zápase. Ve třinácte minutáě vysunul domácí Kaluža Stříbného, který si udělal dva protihráče a pohodlně zavěsil do hostující branky – 1:0. Za chvíli odcenroval míč do vápna Svoboda a na zadní tyči stojící Štefek dostal stehnem míč do sítě – 2:0. Hned vzápětí uvolnil středem Stříbný Štefka, který mazácký proměnil svůj samostatný nájezd – 3:0. V 25. minutě mohl snížit hostující Haluška, ale nastřelil pouze tyčku domácí branky. V závěru prvního poločasu potáhl míč po straně Piskala a po jeho nahrávce prostřelil na přední tyči Maláka Štefek – 4:0.

Benešov výhru navýšil

Ve druhém poločase se obraz hry na trávníku vůbec nezměnil. Hned v úvodu poločasu nedal samostatný nájezd budišovský Honeš. V 56. minutě se protáhl po lajně Stříbný a jeho nahrávku napálil kapitán Štefek pouze do gólmana Maláka. Po hodině hry pak po vysunutí Michala Večerka přeloboval cizelérsky Štefek brankáře Maláka – 5:0. Hned vzápětí po rozehrávce poslal Sivák dlouhý pas za obranu na Halušku, po jehož nahrávce snižoval skóre zápasu Veselka střelou k tyči – 5:1.  V 70. minutě obešel ve středu hřiště Svoboda dva hráče a poslal kolmicí za obranu Michala Večerka, který dokázal nadvakrát pokořit brankáře hostů – 6:1. Za čtyři minuty chtěl Kichner nasadit housle brankáři Malákovi, ale neuspěl. Za další minutu vyhrál Kichner hlavičkový souboj a prodloužil míč na štefka, který svým pátým gólem v zápase obstřelil brankáře Maláka - 7:1. V 78. minutě se objevil sám před gólmanem Martinem Večerkem Oleják, ale netrefil branku. Za minutu vyslal Ondrušík za obranu Honeše, který posunul doprava na Olejáka, který střelou z dvaceti metrů poslal balon pod břevno - 7:2. V 85. minutě vyraženou střelu Stříbného dorazil do prázdné branky Kichner – 8:2. V poslední minutě šli na brankíře Kichner a Štefek, a druhý jmenovaný pouze nastřelil brankáře Maláka.

 

Dolní Benešov jede v příštím kole do Vávrovic. Budišov bude hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Byla to pověstná hra kočky s myší. Hosté ale bojovali a za rok dva budou mít budoucnot. Byly to povinné tři body.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Konečně jsme začali proměňovat šance, ale i ták pálíme nadále nemožné. Musíme si pak sednout a doladit obranu, protože musí přijít změny.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Večerek [-] - A. Górecki [-] (72. P. Kichner [-] ) , D. Štefek [-] , T. Kaluža [-] (62. M. Drastík [-] ) , J. Piskala [-] , M. Večerek [-] , L. Stříbný [-] (72. V. Glogar [-] ) , T. Král [-] (46. J. Reichel [-] ) , A. Sebrala [-] , M. Samson [-] , M. Svoboda [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - M. Tokoš [-] (55. J. Oleják [-] ) , E. Machala [-] (38. F. Honeš [-] ) , S. Haluška [-] , Č. Veselka [-] , D. Anděl [-] , J. Holub [-] , D. Indrák [-] , Z. Ondrušík [-] , D. Sivák [-] , K. Kašpárek [-] (71. J. Krause [-] )

ŽK: 57. T. Král - 29. E. Machala .
Hráči zápasu: M. Svoboda , D. Štefek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ADAMČÍK Petr, ULRICH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: výhra domácích

5:1. Benešov vyhraje o tom nepochybuji, pomůžou si hráči z Áčka.

Tip: výhra domácích