Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice vysoko vyhrály v Budišově


Branky


56. Č. Veselka , 80. D. Anděl - 24. D. Hertel , 27. L. Fajkus , 34. D. Hertel (p.) , 59. L. Fajkus , 61. D. Hertel , 66. D. Hertel , 79. D. Hertel , 86. D. Hertel
10

Žimrovice po půlce vedly o tři branky. Ve druhém poločase ještě svou výhru pak navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o tři branky

Budišov na svém hřišti přivítal mužstvo ze Žimrovic.  Domácí začali poměrně aktivně a už v jedenácté minutě našel Ondrušik Veselku, jehož tvrdá střela orazítkovala tyčku hostující branky. Po čtvrhodině hry pak přímý kop přistál Sivákovi na hlavě, od níž se míč odrazil těsně nad branku. Pak přišly hostující chvíle, když v rozmezí deseti minut vstřelili hosté tři branky. Žimrovice se dostaly do vedení ve 24. minutě, když Kříž vysunul Davida Hertela, který utekl obraně a pohodlně zavěsil míč do sítě – 0:1. Za tři minuty po nahrávce Heidera uvolnil opět Kříž tentokrát ale Fajkuse, který nedal brankáři Malákovi šanci – 0:2. Plodnou desetiminutovku zakončil David Hertel proměněnou penaltou – 0:3. Penalta byla nařízena za faul na Ondřeje Černého. Do poločasu se pak už nic významného nestalo. 

Životice vedení navýšily

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. V 52. minutě stál před prázdnou brankou Haluška, ale jeho slabou střelu ještě stačil doběhnout a zpacifikovat Šehovič. Za minutu pak šel sám na brankáře Šehoviče Joneš, ale střílel vedle. V 55. minutě přesně namazal Anděl Veselkovi, který vystřelil nechytatelně k tyči – 1:3. Za pět minut vyslal Heider do brejku Fajkuse, který procedil míč do sítě – 1:4. Za chvíli po individuální akci vsítil svůj další gól David Hertel – 1:5. V 62. minutě nechal Honeš vyniknout skvělým zákrokem brankáře Šeheoviče. V 66. minutě přiťukl Ondřej míč na šestnáctce Davidu Hertelovi, který zamířil přesně k tyči – 1:6. Za třináct minut pak Ondřej Černý narýsoval kolmici na Davida Hertela, který se nemýlil – 1:7. Hned z rozehrávky našel Veselka Anděla, který s pomocí teče Paláčka dostal míč do brány – 2:7. Osmý hřebík do domácí rakve zatloukl po nahrávce Fajkuse a svým šestým gólem v zápas David Hertel – 2:8. V závěru zápasu ještě mohl korigovat skóre Veselka, ale u jeho střely k tyčce byl Šehovič včas.

 

Budišov hraje přiští kolo ve Vávrovicích. Žimrovice jedou do Dolních Životic.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Pokud z deseti gólovek nedáme ani jednu, pak kluci zbytečně vždycky znervózní a začnou dělat chyby v obraně. I soupeř uznal, že to co my nedáme, je jnemožné. Žimrovice zvítězily díky jednoduchým kolmicím do naší obrany a klidu jejich útočníků v koncovce.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Soupeř se sice snažil, ale my jsme využívali rychlé brejky, ze kterých jsme dali většinu branek. Zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - M. Tokoš [-] (46. J. Oleják [-] ) , Č. Veselka [-] , S. Haluška [-] (61. J. Krause [-] ) , D. Anděl [-] , J. Holub [-] (30. F. Honeš [-] ) , M. Týn [-] , D. Sivák [-] , D. Indrák [-] , Z. Ondrušík [-] , K. Kašpárek [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - A. Dušek [-] , D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , J. Ondřej [-] , R. Kříž [-] (65. D. Lakomý [-] ) , J. Černý [-] , O. Černý [-] , R. Heider [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 8. M. Týn .
Hráči zápasu: L. Fajkus , D. Hertel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČAPEC Libor - RÁCZ Martin, SALLES Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: výhra hostů

Žimrovice mají zkušený kádr a určitě se budou chtít ještě poprat o čtvrté místo v tabulce. Budišovské béčko patří papírově k nejslabším celkům v soutěži a na hřišti ten rozdíl bude znát. Zde očekávám vcelku přesvědčivé vítězství hostujícího celku.

Tip: výhra hostů