EXPERT TIP - 24.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.5.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Jan Borunský z Dolních Životic.




Jan Borunský

Za experta jsme vybrali zimní posilu Dolních Životic Jana Borunského. Jak bude ve svých tipech úspěšný uvidíme už v neděli večer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Žimrovice mají zkušený kádr a určitě se budou chtít ještě poprat o čtvrté místo v tabulce. Budišovské béčko patří papírově k nejslabším celkům v soutěži a na hřišti ten rozdíl bude znát. Zde očekávám vcelku přesvědčivé vítězství hostujícího celku.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Vzhledem k tomu, že Dolní Benešov se na nás bodově dotáhnul, tak doufám, že Vávrovice v domácím prostředí potvrdí roli favorita a připíšou si hladké vítězství.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Jednoznačně šlágr kola, kdy se utkají dva týmy, které se nacházejí ve skvělé formě. Stěbořice doma body neztrácejí, navíc mají motivaci v podobě druhého místa, o které se přetahují s Litultovicemi. Štítina bude nepříjemně kousat, ale všechny body nakonec zůstanou na domácím hřišti.

Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Pro nás velice důležité utkání, jelikož se na nás bodově dotáhnul Dolní Benešov. Navíc je to pro nás jedinečná šance se dostat opět na těsný kontakt se středem tabulky. Jakartovice jsou nepříjemným soupeřem, především na malém domácím hřišti dokážou potrápit i soupeře z nejvyšších pater tabulky, ale věřím, že zápas zvládneme za tři body.

Tip experta: 0 8 - 17 - 75 %
Komentář experta:

Tady si zkusím tipnout jedno překvápko. Březová má kvalitní kádr a přísluší jí hrát ve vyšších patrech tabulky, než se momentálně nacházejí. Vřesina může zápas trochu podcenit a to se jí nemusí vyplatit. Tipuju, že tento zápas skončí remízou a situace na vrcholu tabulky se tímto trochu zamotá.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Chuchelná v minulém kole překvapivě vydolovala bod proti Litultovicím, což by je mohlo povzbudit do zbývajících kol. V tomto kole navíc zajíždějí na hřiště posledních Budišovic, kde očekávám, že získají všechny tři body.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Litultovice se v jarní části dostaly do výsledkové krize, z poslední čtyř zápasů naplno bodovaly jen jednou, což pohřbívá jejich šance na první místo. Těškovice dokážou potrápit i ty nejlepší celky v soutěži, avšak primárně na domácím hřišti, ve venkovních zápasech jsou poloviční, což se opět ukáže i v Litultovicích, které se dostanou zpět na vítěznou vlnu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Jamnický 7
2. Jiří Klik 5
3. Bedřich Trávníček 5
4. Kristián Fojtík 5
5. David Obrusník 5
6. David Řehulka 5
7. Miloslav Mička 5
8. Lukaš Postulka 4
9. Karel Balcar 3
10. Tomáš Šenk 2
11. Daniel Štefek 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.