1:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice vyhrály tenisově v Jakartovicích


Branky


78. L. Bartoš - 45. P. Horvát (vl.) , 59. J. Tengler , 73. P. Horvát (vl.) , 74. J. Vlček , 85. J. Tengler , 87. J. Borunský
10

Hosté se šťastně ujali vedení na konci poločasu. Ve druhém poločase svůj náskok pak výrazně navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Jakartovice přivítaly na svém trávníku družtsvo z Dolních Životic. V prvním poločase byla aktivnější domácí družina, která spálila několik vyložených šancí. V desáté minutě si Bosák udělal dva hráče, a střelu z hranice šestnáctky mu chytil brankář Kramný. Za chvíli mířila hlavička Šupáka do šibenice, ale Kramný předvedl neskutečný zákrok. Na druhé straně mířil po centru Honky do brankáře Štencka Vlček. Ve 20. minutě napřáhl ke střele Poštulka, ale Kramný jeho pokus opět skvěle vyškrábl na rohový kop. Za chvíli se Pluschke ve výhodné pozici zamotal do balonu. Ve 30. minutě pak Borunský špatně řešil svou individuální akci. Dolní Životice se dostaly do vedení v závěru prvního poločasu, když si centr Honky nešťastně srazil do vlastní branky skluzem Horvát – 0:1.

Životice vedení navýšily

Úvpdní čtvrhodina druhého poločasu se nesla v opatrném duchu. Po hodině hry po dlouhém nákopu špatně odhadl situaci domácí brankáře Štencek a Jiří Tengler svým důrazem dopravil míč do sítě – 0:2. tato situace domácí zlomila a hosté definitivně převzali otěže hry. V 73. minutě se dostal Borunský za obranu, přešel přes dva hráče a jeho střelu tečoval do brány smolař Horvát – 0:3. Za okamžik dostal průnikovou nahrávku Vlček, který neomylně zavěsil – 0:4. Domácí snížili dvanáct minut před koncem, když se rohový kop dostal k Bartošovi, který propálil brankáře Kramného – 1:4. V 85. minutě se ve vápně uvolni Jiří Tengler a střelou k tyči nedal Štenckovi šanci – 1:5. Za dvě minuty nahrál Cojocaru Borunskému, který si udělal jednoho hráče a střelou vymetl horní roh branky – 1:6.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Štítiny. Dolní Životice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): V poločase kdybychom vedli 4:0, nebo 4:1 nikdo by se nemohl divit. My jsme ale z jejich brankáře udělali hvězdu dne. Na konci poločasu jsme si dali vlastní branku. Ve druhém poté, co jsme inkasovali druhou jsme se sesypali a už to bylo jenom o tom kolik branek dostaneme. Gratulujeme k soupeři k výhře a snad jim to příště oplatíme i s úroky.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Po vlažnějším prvním poločase, kdy si domácí dali první branku až na jeho konci, jsme ve druhém poločase začali hrát chytrý fotbal, byli jsme důraznější a prosadili jsme se brankově. Utkání pak vyznělo jednoznačně pro nás.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - P. Anděl [-] , M. Poštulka [-] , K. Török [-] , T. Šupák [-] , M. Pluschke [-] , P. Horvát [-] , R. Bandy [-] , P. Bosák [-] , L. Bartoš [-] , J. Šťastný [-] (55. R. Holub [-] )

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - A. Honka [-] (46. J. Tengler [-] ) , J. Vlček [-] (74. S. Krajčír [-] ) , M. Tengler [-] , J. Borunský [-] (87. V. Palyza [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] (83. V. Mareta [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 20. P. Anděl - 22. M. Hanák , 71. J. Vlček .
Hráči zápasu: J. Borunský , M. Tengler , Š. Kramný .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ŠAFAŘÍK Pavel, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: výhra hostů

Pro nás velice důležité utkání, jelikož se na nás bodově dotáhnul Dolní Benešov. Navíc je to pro nás jedinečná šance se dostat opět na těsný kontakt se středem tabulky. Jakartovice jsou nepříjemným soupeřem, především na malém domácím hřišti dokážou potrápit i soupeře z nejvyšších pater tabulky, ale věřím, že zápas zvládneme za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích