Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov otočil ve druhé půli


Branky


9

V prvním poločase se dostali do vedení domácí fotbalisté. Hosté v druhém poločase třemo góly skóre otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišovice po půli vedly

Budišovice v posledním domácím zápase přivítaly mužstvo z Dolního Benešova. Budišovice zaskočily soupeře už po pěti minutách, když odkop brankáře Kramáře se snažil vrátit jako malá domů Štefek, míče se zmocnil Tadeáš Znášik, který ještě trefil brankáře, ale pak svým důrazem dotlačil balon skluzem do sítě – 1:0. Benešov byl tímto vývojem na chvíli zaskočen. Do první vážnější šance se dostal až ve 24. minutě, když po rohu Stříbného Baránek hlavou těsně minut branku. V další příležitosti se objevil po rohu Střábný, ale rovněž hlavičkoval nad branku. Pět minut před koncem poločasu vyslal Baránek krásnzm pasem za obranu Stříbného, který přehodil i gólmana Foldynu, ale míč skončil na tyči. V závěru poločasu pak po rohovém kopu Stříbného orazítkoval hlavou břevno Baránek. 

Benešov otočil skóre

Ve druhém poločase se Dolnímu Benešovu podařil obrat ve skóre, když dokázal vsítit tři branky. Benešov vyrovnal sedm minut po pauze, když Labuda poslal za obranu Stříbneho, který procedil tvrdou střelou gólmana Foldynu – 1:1. V 69. minutě narýsoval po nahrávce Drastíka Baránek kolmici pro Labudu, který zavěsil přesně k tyči domácí branky – 1:2. Za čtyři minuty po dlouhém nákopu a chybě stopera se dostal míč až k Labudovi, který pohodlně skóroval – 1:3. V závěru zápasu pak vybojoval domácí Zima penaltu. Sám postižený si postavil míč na značku pokutového kopu, ale nastřelil pouze břevno hostující branky. Zápas tak dospěl k výhře Benešova.

 

Budišovice ve svém posledním zápase budou hrát ve Vávrovicích. Dolní Benešov bude hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Každý zápas je jiný, a my jsme se dnes dostali do vedení a dlouho jsme vedení drželi. Soupeř ale otočil. Aspoň, že je to takový fotbalovější výsledek. Ještě jeden týden, a vracíme se do naší pralesní ligy.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Byli to povinné tři body, na které jsme se docela dost nadřeli. Domácí vedli 1:0 a bojovali a hráli důtazně. Ve druhé části jsme to třemi góly otočili.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - P. Kolár [-] , T. Znášik [-] , R. Kubánek [-] , P. Hudeček [-] , J. Ondra [-] - J. Kotala [-] (79. A. Mikovský [-] ) , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - J. Zima [-] (72. D. Štencek [-] ) , T. Znášik [-] (46. Š. Kratochvíl [-] ) -

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - A. Górecki [-] (52. M. Drastík [-] ) , F. Labuda [-] , L. Stříbný [-] (86. P. Kichner [-] ) , F. Glogar [-] , D. Štefek [-] , J. Vitásek [-] , M. Svoboda [-] , T. Král [-] , J. Baránek [-] (86. V. Glogar [-] ) , J. Halfar [-] (84. A. Moravec [-] )

ŽK: 24. M. Večerek , 32. T. Znášik , 76. P. Hudeček - 79. M. Svoboda .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - PINČEK Milan, ULRICH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Benešov má na jaře slušnou formu a věřím, že urve tři body v Budišovicích.