2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty byly ve svém posledním zápase šťastnějším týmem


Branky


53. R. Truksa , 63. R. Truksa - 15. J. Ládek
0

Nedělní krásné odpoledne přilákalo padesátku diváků k zajímavému utkání.

Na ideální pažit Pustovět dorazilo mužstvo Řevničova.

I když se Pustovětští nacházejí na druhém místě a Řevničov o šest příček níže, k vidění bylo zajímavé a vyrovnané utkání, které odřídil rozhodčí Polívka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla pouze jednu branku

Do utkání vstoupili lépe domácí Pustověty.

Po chvíli se dostali do nebezpečného zakončení z hranice velkého vápna, ale Jiří Peterka dokázal vytáhnout na rohový kop.

Obrovská šance následně nastala po propadnutí na řevničovské levé straně, kdy se útočník domácích dostal do vápna. Tam míč ještě přiťukl záložníkovi a ten vyslal přízemní střelu, kterou jen o pověstný vlásek nedokázal na zadní tyči dopravit do branky jeden z domácích.

Celek hostů dokázal udeřit po vybojovaném autu na pravé straněv 15. minutě. Toho se ujal Radek Prokop a vhodil na nabíhajícího Martina Tótha. Ten přiklepl ještě Janu Fujerovi, který si míč posunul do vápna a vystřelil. Střela to nebyla sice nikterak tvrdá, ale proletěla celým vápnem a našla nabíhajícího Jakuba Ládka, který z malého vápna zavěsil pod břevno, 0:1.

Domácí Pustověty si poté v dalších minutách marně hledaly cestu k řevničovské bráně. To se mu povedlo až po faulu na hranici velkého vápna. Toho se ujal domácí kapitán Jaromír Knap, ale Peterkovu svatyni přestřelil.

Navýšit vedení hostů mohl po špatné rozehrávce Jakub Murčo. Ten vystihl uprostřed hřiště pokus o rozehrávku domácích a loptu si postrčil okolo beka na velké vápno, ale jeho střela postrádala potřebnou razanci.

Na druhé straně si domácí dokázali vybojovat rohový kop. Ten sice hostující obraně nadělal nějaké problémy, ale nakonec ho dokázali odvrátit. Další zajímavá šance přišla ze strany Řevničova, ale Tóthovu střelu nedokázal dostat mezi tři tyče Bechynský.

Domácí si vytvořili další standardní situaci, kterou zahráli na zadní tyč, ale balón byl až moc přetažený a nabíhající stoper Kameník hlavičkoval jen do boční sítě.

První poločas skončil ve prospěch hostů 1:0.

Pustověty dokázali využít chyby soupeřovi obrany

Do druhého poločasu vstoupil domácí celek lépe, a Řevničovské ze začátku zatlačil.

První šanci ještě sice proměnit nedokázal. Následně ale přišel dlouhý balón až od stopera domácích, kde si Řevničovští nedokázali na levé straně pohlídat nabíhajícího útočníka Radka Truksu, a ten se probil ze strany až před Peterku, kde si počínal zkušeně a gólmana obstřelil, a v 53. minutě zápasu vyrovnává, 1:1.

Domácí tato vyrovnávací branka nabudila a hosté tak dostali v tu chvíli pod tlak. Těm přestala nefungovat kombinace, jako v prvním poločase.

Pustověty této slabé chvíle hostů dokázaly využít o deset minut později stejným způsobem, jako při první brance. Rozdíl byl pouze v tom, že lopta šla vzduchem přes stopery, niko-li přes levou stranu. Brankář Jiří Peterka sice vyběhl, ale byl u míče později než domácí Radek Truksa, a ten do míče píchl bodlem a gólmana přehodil, 2:1.

Do dobré šance se po přistrčení řevničovského Tótha mezi beky dostal Bechynský. Ten nahrával ve vápně na spoluhráče, ale míč nakonec domácí odkopli do bezpečí.

Pustověty hrozily rychlými přechody do útoku, ale už se jim žádný z těchto brejků proměnit nepovedlo.

V závěru utkání měli hosté šanci na srovnání v podobě přímého volného kopu. Martin Tóth ale poslal míč doprostřed brány, se kterým neměl brankář Tomášek problém.

Body si tak připisují domácí hráči Pustovět.

 

V posledním kole přivítá Řevničov na hřišti ve Mšeci tým Roztok, sobotní utkání začne v 13:30.

Pustověty už mají poslední kolo předehrané a v Čisté vyhráli, 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: Na obou týmech bylo znát, že jim chybí několik hráčů základní sestavy. První poločas patřil hostům a druhý zase nám. V zakončení jsme byli šikovnější a zápas vyhráli.

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Do utkání vstoupil sice aktivněji soupeř, ale své dvě šance v úvodu utkání nedokázal proměnit. Potom se ke slovu dostalo i naše mužstvo a hned z toho byl první gól zápasu. První poločas byl z našeho pohledu dobrý. Fungovala nám kombinace a dostávali jsme se k soupeřově šestnáctce. Bohužel začátek druhé půle jsme prospali a inkasovali z něj dvě naprosto zbytečné branky po neuhlídaných nákopech za naši obranu. I když jsme se snažili s výsledkem ještě něco udělat, bylo to složité. Nedostali jsme se pořádně ani do zakončení a spousty míčů hráli vzduchem. Vyrovnat se nám nakonec nepovedlo a šťastnější v tomto utkání byli domácí.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Kebrle [-] (29. J. Krejčí [-] ) , M. Kameník [-] , M. Šimon [-] , S. Hůla [-] (88. A. Bičovský [-] ) - R. Truksa [-] , J. Bauer [-] , J. Knap [-] , V. Bičovský [-] - D. Šnobl [-] , J. Škranc [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Vacínek [-] (46. O. Mudra [-] ) , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] , P. Eminger [-] (66. J. Pesl [-] ) - J. Fujera [-] , J. Murčo [-] , R. Prokop [-] , M. Tóth [-] - O. Bechynský [-] , J. Ládek [-]

ŽK: 43. D. Šnobl - 40. O. Bechynský , 86. R. Prokop .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polívka Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.