2:3p.
(1:2)
17. R. Truksa (p.)
23. J. Knap
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šanov potrápil Pustověty ale penalty jsou pro ně zakleté


Branky


11. J. Hodík , 52. J. Koc - 17. R. Truksa (p.) , 23. J. Knap
0

V nedělním odpoledni pokračovalo 9. kolo i na šanovském hřišti, kde domácí celek přivítal tým Pustovět.

Po dlouhé době měl domácí trenér k dispozici dostatek hráčů, a měl tak lepší možnost výběru. Šanov odehrál s pustovětským soupeřem vyrovnané utkání.

Utkání odřídil Michael Říha za pomoci laiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanov můžou mrzet neproměněné šance prvních dvaceti minut

Hosté úvod zápasu zaspali, to se nedalo říct ale o Šanovských. Ti si hned v úvodu vytvořili hned několik gólových šancí, využili ale pouze jednu, a to v 11. minutě. Krásně zatažený balón po pravé straně se dostal až na Jana Hodíka. Gólman Martin Tomášek proti němu vyběhl, ale Hodík šikovně míč stahl a zakončení do prázné branky mu problém nedělalo, 1:0.

Vedení ale domácím vydrželo pouhých pět minut, pak přišel faul ve vápně a nařízený pokutový kop, k němuž se postavil Radek Truksa a vyrovnal, 1:1.

Šest minut poté, opět faulovali domácí hráči, tentokrát ale mimo vápno u brankové lajny. Hosté zužitkovali nacvičený signál a Jaroslav Knap ,,uklízel,, balón placírkou k tyči, 1:2.

Do konce poločasu bylo utkání vyrovnané a hra se přelévala od jednoho vápna k druhému. Domácí využívali, hlavně v brejkových situacích rychlonohého Jaroslava Koce, ten dělal obraně Pustovět nemalé problémy. Jejich snaha ale skončila na nepřesném zakončení nebo špatné finální nahrávce.

Hosté se naopak snažili překvapovat centry přes obranu, ale výsledek byl stejný, jako na straně domácích.

A tak se odcházelo do kabin na poločasovou pauzu lépe hostům.

Koc dal Šanovu naději bodovat alespoň v penaltové loterii

Úvod druhého poločasu, jako by se podobal začátku toho prvního. Pustověty se opět déle rozkoukávali a brzo se tak domácí fanoušci mohli radovat ze srovnávací branky. Branku vsítil hlavou v 52. minutě Jaroslav Koc, po centru z levé strany. Hlavička nebyla nijak zvlášť prudká, ale správně umístěná.

Po zbytek utkání přicházela šance za šancí na obou stranách. Nesčetně se stala situace ztráty balónu ve středové části, rychlý protiútok, chybné nebo žádné zakončení a podobný obrázek následně na straně druhé. Trochu více ze hry měli hosté. Několik šancí za hosty měl po přesných centrech Jan Bauer, který nejdřív nastřelil břevno, a pak z dobré pozice nevystřelil ideálně. Václav Bičovský se dostal také do velké šance, ale v koncovce nastřelil pouze brankáře Luďka Sekyru. 

Posledních dvacet minut byla hra dost kouskovaná a už se pouze zápas dohrával a balóny odkopávaly a další šance na vstřelení branky, zůstaly nevyužité.

 

 

 

Rozhodnout tak musely o konečném vítězi až pokutové kopy, po kterých odcházeli spokojenější hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jan Šika, trenér: Začátek patřil nám, a nepustili jsme Pustověty téměř za půlku. Vstřelíme branku a přestaneme hrát, byl to bojovný zápas plný brankových příležitostí.

TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: V Šanově se nám dlouhodobě nedaří a začátek zápasu to opět potvrdil. Remíza asi odpovídá předvedené hře.



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - J. Šulc [-] , D. Sklenička [-] , S. Hrubý [-] , T. Volráb [-] - J. Koc [-] , M. Blecha [-] (75. D. Kotek [-] ) , J. Hodík [-] , V. Nobilis [-] (66. J. Cír [-] ) - M. Malík [-] , J. Maisner [-] (46. O. Klouček [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Šimon [-] , Z. Fronk [-] , S. Hůla [-] , M. Kameník [-] - R. Truksa [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] - J. Krejčí [-] (81. R. Mucha [-] ) , J. Sixta [-]

ŽK: 27. D. Sklenička , 35. M. Blecha , 55. J. Koc , 73. O. Klouček - 45. J. Bauer , 53. M. Kameník , 55. M. Tomášek , 71. Z. Fronk .
Místo: TJ Šanov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Říha Michael - Šika Jan, Sabo Dušan (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.