3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce byly vyrovnaným soupeřem prvního celku tabulky


Branky


0

Čekal se jednoznačný průběh utkání. Utkal se první s posledním. Opak byl pravdou. Po většinu utkání byly Slabce vyrovnaným protivníkem.

Utkání odřídil rozhodčí Kozák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Husák si připisuje další gól

Do utkání vstoupili domácí aktivně. Běžela 5. minuta, když Jan Kovačík zahrával trestný kop. Brankář hostů Tomáš Le míč vyrazil před sebe, a první u dorážky byl Jan Husák,ale mířil jen do tyče.

O chvíli později se domácí střelec Husák už dočkal. Dostal dlouhý míč za obranu, a přeloboval vybíhajícího slabeckého brankáře 1:0. Zbytek poločasu se odehrál spíše ve středu hřiště.

V závěru poločasu mohli hosté vyrovnat,ale střela z vápna skončila jen na břevně Tomešovi branky. Poločas tedy 1:0.

Slabce držely krok se soupeřem i v druhém poločase

I do druhého poločasu vstoupila lépe Kroučová. Z rychlého brejku posunul Jan Husák balon Jakubovi Trkalovi, a ten se střelou na zadní tyč nemýlil 2:0.

O chvíli později brankář hostů pouze vyrazil míč před sebe, a první u něho byl Jan Husák, který udělal kličku brankáři, a ten ho stáhl na zem. Pískala se penalta. Té se ujal Jakub Trkal, a s přehledem ji proměnil 3:0.

Zdálo se,že utkání už v klidu dohraje domácí celek. Opak byl pravdou. Slabce neměly co ztratit, a tak se tlačily dopředu.

Snížit se podařilo Karlovi Mužíkovi. Ten využil zaváhání v obraně domácích 3:1. O chvíli později přišel další centr do vápna Kroučové, a po několika odrazech se balon nakonec dostal až do sítě 3:2. Branka byla nakonec připsána Víťovi Melicharovi.

Do konce utkání zbývalo asi 5 minut a Slabce se hnaly za vyrovnáním.  V závěru ještě střílel Husák, ale pouze do břevna. Utkání tak skončilo těsnou výhrou domácích. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Jan Husák, hráč: Kroučová odehrála asi nejhorší utkání na podzim. Musíme být rádi za 3 body, a na zápas rychle zapomenout. Slabce rozhodně nepůsobily, jako poslední tým soutěže.

TJ Slabce
Jiří Strouhal, předseda: Za dnešní výkon musím všechny pochválit. Nikdo z nás nečekal, že s prvním týmem budeme hrát vyrovnaný zápas.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Hansl [-] , A. Mildorf [-] (81. T. Bohatý [-] ) , J. Rais [-] (71. R. Janek [-] ) , J. Škuthan [-] - J. Kováčik [-] , J. Vančura [-] , J. Mayrich [-] - J. Trkal [-] , J. Husák [-] , L. Vajnar [-]

TJ Slabce
T. Lev [-] - P. Pelc [-] , M. Benada [-] , V. Schejbal [-] , J. Susekár [-] - P. Holý [-] (70. J. Gajdoš [-] ) , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , O. Cílek [-] (60. T. Cílek [-] ) - T. Fencl [-] , K. Mužík [-]

ŽK: 89. J. Škuthan . ČK: 90. J. Škuthan .
Místo: TJ Sokol Kroučová. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Škuthan Tomáš, Vaněk Mikuláš (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.