Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce nic nevzdávaly a bojovaly do poslední minuty


Branky


0

V nedělním podledni se na hřišti Chrášťan mělo sehrát podle domácích jednoznačné utkání. Slabečtí však nepřijeli se skloněnou hlavou, a chtěli opět nějaký ten bod ,,urvat,,.

I přes nepřízeň dvoubrankového rozdílu, byli aktivním týmem. Druhý poločas doslova ovládli chrášťanské hřiště. Z výhry, se ale díky třem brankám, radovali domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli do poločasu akorát snížit

Do utkání vstoupili aktivněji hosté ze Slabec. Herní převaha ale brankou neskončila.

Ve 30. minutě byla ve prospěch domácích nařízena penalta, ke které si stoupl Daniel Dvořák a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. To domácí nabudilo a do dvou minut byl jejich náskok už dvoubrankový. Odražený balón se dostal až k volnému Zdeněkovi Hubáčkovi, a ten pěknou střelou zvýšil 2:0.

V závěru utkání se hostům ještě podařilo snížit, když Ondřej Cílek vyzval, hezkou nahrávkou mezi beky, Karla Mužíka. Ten šel sám na gólmana Tomáše Poláka a proměnil 2:1.

První poločas tak skončil příznivěji pro domácí hráče a fanoušky.

S náporem hostů si domácí obrana dokázala poradit

Druhá polovina nezačala pro Slabecké špatně. Zlepšíli pohyb, vytvářeli si šance, ale koncovka opět nebyla ideální.

Soupeř naopak hrozil aktivní hrou po stranách.

I přes neustálý tlak hostů, se v 82. Minutě, domácím podařilo vstřelit gól. Kdy se po centru dostal balón do vápna, přes velký zmatek, až k Lukášovi Hanzlovi, který zvýšil opět na dvoubrankové vedení 3:1.

I tak pokračoval nápor slabeckého týmu. V 88. byla, rozhodčím Tomášem Vodrážkou, odpískána proti domácím penalta, kterou proměnil Víťa Melichar 3:2.

Slabeckým se do konce zápasu už vyrovnat nepodařilo a tak z Chrášťan odjíždějí s prázdnou.

 

Příští neděli se můžete těšit na celek Chrášťan, který odjíždí do Branova. Branov má o čtyři body více, ale i tak víme, že Chrášťany dokáží soupeře hodně potrápit. Utkání začíná v 15:30.

 

Slabce budou, taktéž v neděli, zajíždět na půdu Kroučové. Aktuální tabulka ukazuje týmy na koncích obou stran, s rozdílem 16-ti bodů. Utkání začíná v 15:30



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Pavel Procházka, vedoucí týmu: Byli jsme jasnými favority, a měli jsme vyhrát jednoznačně. Opak byl pravdou a do poslední chvíle jsme měli strach o výsledek.

TJ Slabce
Jiří Číha, hráč: Bohužel další prohra, stále jsme nedůrazný v obraně a neproměňujeme šance. Mohli jsme alespoň s bodem odjet,ale bohužel.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - Z. Hubáček [-] , L. Rédl [-] (54. Z. Polívka [-] ) , M. Prepletený [-] (70. M. Neubauer [-] ) , F. Lauber [-] - L. Hanzl [-] , D. Dvořák [-] , V. Erben [-] , V. Čemez [-] - J. Šutera [-] , D. Stuchl [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - M. Benada [-] , P. Holý [-] , P. Pelc [-] , O. Cílek [-] - V. Schejbal [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , T. Macák [-] - V. Klekner [-] (73. T. Lev [-] ) , K. Mužík [-]

Místo: Slavoj Chrášťany. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.