Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čisté se na domácí půdě nedaří střelecky prosadit


Branky


0

V 7. kole hostila Čistá celek Branova. 

Domácí v minulém kole rozstříleli Slabce 6:2, Branov naopak Řevničov zdolal těsně až na penalty.

Ačkoliv byl domácí celek herně lepší, nedokázali se střelecky prosadit, to naopak Branovu vyšlo perfektně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branovu k vedení stačilo jedno ohrožení branky

Počáteční tlak domácích vyšel na prázdno, a hosté z první vážnější akce v 10. minutě dokázali vstřelit úvodní gól. A to, když si na trestný kop, do malého vápna, naběhl hráč Branova, Tomáš Krátká, a k přední tyči vystřelil přesně 0:1.

Dalších 35. minut prvního poločasu, byl v režii domácích hráčů. Přicházelo spoustu šancí, hlavně z kopaček Filipa Blechy, ale bez gólového efektu. 

Čistá srovnala, ale hosté přidali další 3 branky

Druhý poločas byl ve stejném duchu.

Opět nesčetně pohledných akcí ze strany domácího celku. Hosté si však mohli oddychnout, protože ani šanc Filipa Blechy, Romana Votroubka, Martina Plincnera ani Pavla Bedenka se neujala a neskončila vyrovnávací brankou. Buď střely mířily mimo branku, nebo dobře zasáhl branovský brankář Karel Holeček.

Až v 59. minutě po krásné nahrávce Filipa Blechy, šel Pavel Bedenk sám na brankáře, udělal mu kličku a vstřelil vyrovnávající gól 1:1. Pokračoval tlak domácích, zdálo se, že je otázkou času, kdy se domácí ujmou vedení.

Nedáš, dostaneš.

Po chybě, ve středu hřiště, přišla přihrávka na útočníka branovského celku, Petra Šindeláře, který obstřelil brankáře a s pomocí tyče vstřelil druhý gól Branova 1:2.

V závěrečném tlaku Čisté dokázali hráči Branova ještě jednou dostat míč do vápna Čisté a vstřelit třetí gól 1:3. Autorem této branky byl Roman Bradáč.

 

V 8. kole bude Branov hostit Chrášťany, a Čistá se porve o body v Srbči.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Bohužel z nějakého důvodu, nejsme doma schopni vstřelit gól ani z jasných tutových šancí. To se pak těžko vyhrává. Herně to tak špatné nebylo. Branov skoro celý zápas bránil, ale dokázal ze 3 šancí vstřelit 3 góly.

Sokol Branov
Jaroslav Horáček, vedoucí: Nešťastný výsledek pro Čistou - hrála fotbal a Branov dával branky. Domácí tlačili skoro celý zápas, měli šancí na 3 zápasy, ale trefili se jen jednou. Hosté z pěti střel tři branky.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , P. Bedenk [-] , P. Kašpar [-] , M. Fidler [-] , J. Švarc [-] - S. Tesař [-] , F. Blecha [-] , P. Ouřada [-] - M. Plincner [-] (70. M. Blecha [-] ) , L. Jopa [-] (70. J. Švarc [-] )

Sokol Branov
K. Holeček [-] - A. Sobotka [-] (86. R. Bradáč [-] ) , T. Krátký [-] , K. Molo [-] , M. Tvrdík [-] - P. Šindelář [-] , K. Konopásek [-] , J. Zítek [-] , A. Rosenbaum [-] - K. Jeníček [-] (48. Z. Dubský [-] ) , M. Štiller [-]

ŽK: 88. M. Blecha - 21. J. Zítek , 86. K. Holeček .
Místo: TJ Čistá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Švácha Josef - Gebouský František, Votoupal Jaroslav (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.