1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srbeč odváží dva body


Branky


0

Řevničovský tým opět na hřišti ve Mšeci hostil soupeře z nedaleké Srbče, ten se prozatím pohybuje ve spodní části tabulky, ale v minulém kole dokázal vybojovat první tři body proti Šanovu. Utkání odřídil sudí Švácha, na lajnách mu vypomohli laici.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokop otevřel v úvodu utkání skóré utkání

Domácí celek nastoupil oslabený o velké množství hráčů i přes to měli pěkný úvod utkání. Dokázali si vytvořit šanci, kterou nejdříve hosté odvrátili na rohový kop. Ten zahrál Pedál, který si všiml na přední tyči špatně obsazeného Prokopa a poslal mu přízemní centr. Ten spičkou levé kopačky poslal balón ke vzdálenější tyči 1:0.

Běžela asi čtvrtá minuta střetnutí. S přibývajícím časem drželi míč častěji na svých kopačkách hosté. V rozehrávce domácího Řevničova bylo spoustu nepřesností, a díky tomu hráči Srbče sbírali ztracené a odražené míče. Velký problém dělali neobsazení hráči domácích útočníků. Stoper a pravéhý bek Srbče, podnikali jeden útok za druhým a přečíslovali tak řevničovskou obranu.

Do šance se, po přihrávce Tótha, dostal Ládek, ale dlouho váhal se střelou na malém vápně až prováhal ten správný okamžik. Stejně se vedlo o pár chvil později Prokopovi, který ale neměl na střelu po přihrávce od lajny mnoho času. Srbeč se pomalu, ale jistě osmělovala více a více, a dostával se do nebezpečnějšího zakončení. Po jednom z nich měl s relativně lehkou střelou problémy domácí gólman, a musel vyrážet na rohový kop. Hostující mužstvo si vytvořilo několik standardních situací, ale obrana Řevničova tyto akce dokázala vždy s přehledem odvrátit. Do kabin se tak odcházelo příjemněji domácím s jednobrankovým vedením.

 

Srbeč stále těží ze vzdálených standardních situací

V úvodu druhého poločasu hodil aut Murčo na Tótha. Ten utekl po lajně, obhodil si stopera hostů a z úhlu šel sám na brankáře. Jeho střela jen zazvonila o tyčku. Ani následná skrumáž a zakončení domácího Prokopa neměla gólový efekt.

Pár minut po této šanci se zranil stoper Bechynský a do hry musel Arnošt. Od té doby se domácímu celku nepodařilo dostat do hry a soupeř byl herně lepší.

Vyvrcholení pro Srbečské přišlo po přímém volném kopu ze čtyřiceti metrů. Ten zahrál Kratina přímou střelou, ale ne tvrdou, na bránu a Pavlu Tomešovi míč propadl mezi nohama 1:1.

Soupeř srovnání dokázal téměř využít. Do uličky po levé straně vyslal útočníka, který vypálil ve vápně a, i s lehkou tečí bránícího hráče, skončil míč na břevně řevničovské branky.

Na druhé straně se po přihrávce Mudry od brankové čáry zjevil v dobré střelecké pozici Pedál, ale branku z hranice velkého vápna o kousek minul.

Okolo 70. minuty došlo ke zranění hostujícího hráče a hosté již neměli nikoho k dispozici na střídání, tak jim nezbylo nic jiného než bojovat v deseti lidech.

Poslední dvě šance se naskytly po zatažení balónu Tóthem do lajny a přihrávce na Murča a ten následně na Prokopa. Řevničovský hráč, ale netrefil tak, jak by si představoval.

V úplném závěru vybojoval balón uprostřed hřiště Murčo a přihrál doleva na nabíhajícího Tótha. Ten se dostal na hranici vápna a levačkou vypálil na vzdálenější tyč, ale ani ten nedokázal vsítit gól a o kousek minul.

O osudu duelu musely rozhodnout pokutové kopy.

Srbečský gólman dokázal vychytat dvě penalty

Jako první šel kopat srbečský hráč a byť gólman domácích vystihl stranu, loptu nedokázal vyrazit 0:1. Za domácí šel Fujera, ale jeho střelu doleva vystihl brankář a vyrazil mimo tři tyče 0:1. Další hostující hráč poslal míč po zemi k levé tyči 0:2. Ani druhému řevničovskému hráči se nevedlo o nic lépe než Fujerovi. Matějka poslal placírkou míč kousek doprava, ale tam skočil i brankář a míč vyrazil 0:2. Třetí exekutor za hosty a třetí proměněná penalta, tentokráte brankářem hostů po zemi doprava 0:3. Za Řevničov dokázal snížit střelou do levého růžku Pedál 1:3. Soupeř si ale pokutové kopy již nenechal vzít a opět stejnou střelou doprava po zemi pečetil své vítězství na pokutové kopy 1:4.

 

V následujícím kole Řevničov zavítá na půdu Lubné (25.10.2015 14:00), Srbeč bude hostit Čistou (25.10.2015 14:30).



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Již po několikáté skvělý úvod utkání, kdy se nám podařilo vstřelit vedoucí branku. Soupeře jsme potom pustili do hry, byli jsme přečíslováni stoperem a pravým bekem a dostali se pod tlak. Druhý poločas jsme začali dobře a mohli skórovat, ale zradila nás konstrukce brány. Srbeč dokázala dát šťastný gól z velké vzdálenosti, kdy si slabou chvilku vybral náš brankář. Co se týče pokutových kopů tak ty jsme zahráli katastrofálně, kdy jsme hned na začátku dvakrát selhali. Soupeř proměnil všechny své pokutové kopy a po právu bere bonusový bod navíc.

TJ Sokol Srbeč
Karel Kratina, hráč: První poločas byl lepším týmem Řevničov, druhý jsme měli převahu my. Od 70. minuty jsme dohrávali v deseti, a i tak jsme byli lepší. Po celé utkání nás podržel výborně hrající gólman Bardoň.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , P. Matějka [-] , M. Pedál [-] , J. Pesl [-] - R. Prokop [-] , V. Klain [-] (46. O. Mudra [-] ) , J. Ládek [-] (81. R. Zukriegl [-] ) , J. Murčo [-] - J. Fujera [-] , O. Bechynský [-] (59. O. Bechynský [-] )

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - P. Čermák [-] , K. Kratina [-] , J. Klouda [-] , J. Brož [-] - D. Hotový [-] , T. Sova [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] - J. Eberle [-] , M. Cífka [-]

ŽK: 34. J. Fujera , 81. P. Matějka - 68. D. Hotový , 77. M. Suchý .
Místo: TJ Sokol Mšec. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Švácha Josef - Bobák Vladimíč, Novotný Jiří (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.