0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná ovládla zápas v Šanově


Branky


18. L. Klik , 20. L. Klik , 29. L. Klik , 75. J. Šesták
0

V nedělním odpoledni se na utkání v Šanově mohli diváci těšit na nedaleký tým Lubné. Šanov se opět potýkal s úzským kádrem a v sestavě musel improvizovat. Lubná přijela v ideální sestavě. Jak řekl Adam Trejbal, před nějakým časem, v rozhovoru, na zápas se těší, protože před nějakou dobou v týmu Šanova hostoval. Utkání odřídil hlavní rozhodčí Petr Sedláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

11 minut stačilo Leoši Klikovi k střelení hattricku

Od začátku utkání začali Lubenští velice aktivně.

Domácí hráče napadali již na jejich půlce, a ti neměli čas na klidnou rozehrávku, což jim způsobovalo veliké potíže.

Lubná předváděla sou aktivní kombinační hru v neustálém pohybu, domácí hráče tak dostávali pod neustálý tlak a vytvářeli si jednu šanci za druhou.

Po 18-ti minutach hosté zužitkovali tuto možnost, po rozebrání obrany domácích pěknou kombinací lubenské ofenzivy. Z hranice velkého vápna vystřelil neomylně Leoš Klik 0:1.

O dvě minuty později se prosadil opět Leoš Klik tentokrát vystřelil v pokutovém území 0:2. Lubná i přes dvoubrankové vedení nepolevila ve své produktivitě.

Stačilo dalších 9. minut na zavšení Klikova hattricku. Výborně si naběhl na standardní situaci, a tentokrát vsítil hlavou. 0:3.

Zbylých 15 minut prvního poločasu už gólovou radost nepřineslo, nicméně utkání bylo dále v režii hostující Lubné a domácí se už těšili na poločasouvou přestávku.

Jan Šesták přidal čtvrtý gól

Ani druhý poločas nepřinesl větší změnu. I přes kombinační hru Lubné, vstoupil do druhého poločasu domácí celek lépe, než působil v poločase prvním. A alespoň trochu se dostali do zápasu, možná to bylo způsobené i díky tří brankovému vedení hostů.

Jediný gól druhého poločasu přidal, v 75. minutě, střídající Jan Šesták, po samostatném úniku.

V závěru utkání to byli opět hosté, kteří měli balón pod svou kontrolou a nenechali domácí do závaznějších šancí.

Nedělní utkání v Šanově tak skončilo 4:0.

 

 V dalším kole přivítá Lubná, v nedělním brzském odpoledni tým Řevničova (24.10.2015 13:30). A Šanov bude v sobotu zajíždět na horkou půdu Sýkořice (23.10.2015, 14:00).

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jan Šika, trenér: Těžko se mi poslední zápasy hodnotí. Stále nás provází absence některých hráčů, potřebujeme se vymanit z této naší herní i hráčské krize. Lubná byla po celé utkání lepším týmem, do hry jsme se dostali trochu v druhé polovině utkání.

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: Dnešní zápas se nám herně vydařil, prakticky od začátku jsme měli zápas pod kontrolou, dařila se nám i kombinace a konečně jsme se prosadili i střelecky, kdy jsme gólově zakončili velice povedené akce. Za dnešní výkon bych mužstvo pochválil jako celek, mužstvo opravdu fungovalo jako tým, byla tam řada kvalitních výkonů, ale určitě bych vyzdvihl dnešní výkon a dosažený hattrick Leoše Klika



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - J. Šulc [-] , S. Hrubý [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] - O. Klouček [-] , J. Koc [-] , T. Cafourek [-] , D. Kotek [-] - M. Malík [-] , J. Cír [-] (38. T. Zeman [-] )

TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - P. Suchý [-] , R. Pavlíček [-] , D. Vorel [-] - L. Klik [-] , D. Vopat [-] , A. Trejbal [-] , L. Brabec [-] , M. Komín [-] (70. P. Sklenička [-] ) - R. Henzély [-] (60. J. Šesták [-] ) , P. Volf [-]

ŽK: 19. J. Šulc , 38. V. Nobilis - 56. P. Volf , 60. R. Henzély .
Místo: TJ Šanov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sedláček Petr - Šika Jan, Trejbal Josef (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.