2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnání přišlo v 90. minutě + FOTO


Branky


0

Na lubenském hřišli se v neděli střetly dva týmy mladých hráčů. Ať domácí, tak Roztoky, mají většinou nad svými soupeři fyzicky na vrch. Očekával se vyrovnaný zápas plný kobinačních akcí a branek. Lubná nevyužila nabídnutých šancí, naopak Roztoky v 90. minutě dokázaly srovnat, a odváží si tak bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadil se až Brabec

Začátek utkání byl na obou stranách opatrný, hrálo se převážne středem hříště, kde se vytvářely první šance obou týmů. Hostující Petr Maršík se do rychlého protiútoku dostal hned několikrát, většinou se ale díky soupeřově nedovolenému zastavení ke střele ani nedostal. K pár slibným akcím se dosal na druhé straně nejen domácí Trejbal, jehož tým se snažil naopak roztahovat hru do stran a využívat tak rychlé narážečky k přečíslení soupeře. Lubenské naopak trápila koncovka. Po 28. minutách hry, se po přímém kopu domácích dostal k zakončení, hlavičkující, Ladislav Brabec, a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Po deseti minutách měl srovnání na svých kopačkách Petr Maršík, u kterého skončila slibná kombinační akce, Maršík ale netrefil balón ideálně a míč skončil v zámezí.

Nedáš, dostaneš...

Do druhého poločasu vstoupili domáci aktivněji. Druhý gól ale nepřidal ani Adam Trejbal, když si, po krásné kličce roztockému stoperovi, dal balón, od nohy víc než by potřeboval, a mladý gólman Hůla, již čekal za malým vápnem a balón s přehledem Trejbalovi sebral. V 80. minutě se dostal k zakončení Láďa Brabec, jeho technická střela se ale pouze otřela o břevno. O šest minut později se skvěle uvolnil Trejbal, místo ataku branky se ale rozhodl podržet balón u rohového praporku. Měl sice dostatek času přenést hru na volného Petra Volfa, který byl osamocený na penaltě, míč však vzal na sebe obešel obránce, a střílel z ostrého úhlu na zadní tyč. Gólman Hůla skvěle vystihl jeho záměr, a stihl dát do střely nohu, a hosté si tak mohli oddychnout. Dvě minuty základní hrací doby dělili domácí od vítězství, když se Roztoky dostaly do rychlého protiútoku a vytvořily si tak největší šanci na vyrovnání. Střídající Miroslav Vrábík však balón netrefil. V 90. minutě zastavila domácí obrana před vápnem nedovoleným zákrokem rychlého Pudila. Matěj Pudil se postavil k rozehrávce a přesným centrem našel Masaroviče, který se tak, svou hlavičkou, zasloužil o bod z tohoto utkání. 

V penaltách zachovali Lubenští více klidu, a zvítězili 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: Až do 70 min. jsme měli zápas pod kontrolou, hráli fotbal, jaký chci, aby kluci produkovali, tedy v pohybu, kombinační a přímočarý k brance soupeře, kdy se dostáváme do šancí, které přišly a opětovně jich bylo dost, ale jejich proměňování je pro nás stále problém, chybí klid a přesnost. Dali jsme hezký gól po standardní situaci a vše nám nahrávalo, bohužel v posledních 15-20 minutách kluci znervózněli, přestali se nabízet pohybem a vůbec neudrželi balon, každý souboj prohráli, z toho vznikl tlak hostů a vyrovnávací gól v poslední minutě. Penalty jsme tentokrát vyhráli, ale je to pro nás další zbytečná ztráta jednoho bodu.




Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - R. Margolius [-] , D. Ondruš [-] , R. Pavlíček [-] - A. Trejbal [-] , M. Komín [-] , L. Brabec [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] - R. Henzély [-] , P. Volf [-] (80. M. Pokorný [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - T. Krůta [-] (46. R. Wittmann [-] ) , J. Kněžík [-] , Š. Masarovič [-] , J. Horáček [-] (46. M. Vrábík [-] ) - J. Bureš [-] (70. J. Hrubý [-] ) , M. Kaplan [-] , M. Fikejz [-] (80. M. Farkas [-] ) , J. Texl [-] - P. Maršík [-] (65. P. Hruška [-] ) , M. Pudil [-]

ŽK: 45. A. Trejbal , 62. P. Volf , 76. D. Ondruš , 87. M. Komín - 56. M. Kaplan , 62. J. Bureš , 76. M. Fikejz .
Místo: Baník Lubná. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Trejbal Josef, Pastor Jaroslav (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.