0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly až penalty


Branky


0

Na programu bylo další kolo III. třídy. Celek Řevničova si chtěl spravit chuť po nepovedeném utkání s Čistou. V cestě jim ale stál nepříliš oblíbený soupeř a jeho tvrdé hřiště, a to Chrášťany. Domácí prozatím zskali pět bodů a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Utkání odřídil jako hlavní sudí Titlbach, na lajnách mu vypomohli Beran a Kučera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťanští měli více šancí, zakončení bylo ale nepřesné

Od úvodního hvizdu se hrálo vyrovnané utkání. Míč na svých kopačkách držely Chrášťany ale do vyložených šancí se nedostávaly. Na straně hostů mohl otevřít skóre utkání útočník Mudra, ale z pravé strany nedokázal trefit přesně. Na druhé straně si domácí dokázali vypracovat několik rohových kopů, ale ty jsme takříkajíc uskákali a hrozící nebezpečí tak zažehnali v úplném zárodku. Bojovalo se hodně o střed hřiště a fanoušci tudíž nebyli svědky nějakých nebezpečných situací. V prvním poločase viděli fanoušci jen jednu velkou tutovku domácího mužstva. Dostali se do rychlého brejku, po kterém musel vykopávat z brankové čáry Hanzlík. Na druhé straně to zkoušela dvojice Pedál, Tóth, když si na levé straně narazili míč. Domácí bek nakonec v poslední chvíli ve vápně řevničovskému hráči loptu ukopl na roh. Do zakončení se v prvním poločase více dostávali domácí hráči. Jejich střely, povětšinou kousek za velkým vápnem, ale vesměs končily vedle  brány hostů. Ti se snažili bránit od půlícího kruhu a zbytečně hru nenatahovat a snažit se využít každé, byť malé, nepřesnosti v rozehrávce soupeře. V prvním poločase nikdo branky nedočkal.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Do vedení mohlo jít mužstvo hostů. Pedál se dostal na velkém vápně do zakončení a brankář domácích dokázal míč vyrazit k Mudrovi. Pro toho sice nebyl sebemenší problém loptu uklidit k tyči, to by ovšem v době střely nesměl stát v offsidu. Domácí se ale nechtěli smířit s jedním bodem a celek Řevničova v některých minutách zatlačil. Nejdříve se prodral do vápna hráč Erben na pravé straně, ale branku netrefil. Do dobré situace se dostal domácí útočník i posléze, to už musel hasit Peterka, když míč vykopával nohou do bezpečí. Poté nebyl odpískán faul na hráče hostů, Matějku, na domácí polovině. Hráči Chrášťan podnikli rychlý brejk, po kterém se dostali do slibné šance, tu ale využít nedokázali. Asi nejkontroverznější situace nastala po rychlé souhře hostů uprostřed. Ládek dostal míč do tahu na pravé straně a před bránou hned hledal nabíhajícího Tótha. Ten byl nedovoleně zastaven ve vápně a do zakončení se tak nedostal. Sudí Titlbach ale pokutový kop proti domácím neodpískal. Když se poté ani na jedné či druhé straně nic zásadního nedělo, skončilo utkání bez branek a o vítězi tak musela rozhodnout dovednostní disciplína a to pokutové kopy.

Velmi dobře odkopané penalty hostujících hráčů zajistily připsání bonusového bodu do tabulky (2:4).



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: V Chrášťanech se nám pravidelně na jejich tvrdém hřišti nedaří a tak jsme to chtěli konečně změnit. Od začátku se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. První poločas nabídl po jedné tutovce na každé straně, leč zůstalo pouze u šancí. Druhý poločas jsme se pokusili oživit hru čerstvou krví. Nerozhodný stav nedokázal změnit ale ani náš mančaft, ani soupeř, byť k tomu v některých situacích nebylo až tak daleko. Následnou loterii v podobě pokutových kopů jsme zvládli na jedničku. Měli jsme pevnější nervy a ani jednou se nemýlili. Soupeř neproměnil dvě penalty, a tak si vezeme domů bonusový bod navíc.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - T. Rédl [-] , V. Čemez [-] (79. V. Čemez [-] ) , D. Dvořák [-] , V. Erben [-] - F. Lauber [-] , J. Šutera [-] , Z. Hubáček [-] , P. Procházka [-] - L. Rédl [-] (60. M. Neubauer [-] ) , L. Hanzl [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Bechynský [-] , J. Urbanovič [-] , O. Mudra [-] (74. J. Ládek [-] ) , O. Hanzlík [-] - M. Pedál [-] , R. Prokop [-] (45. V. Klain [-] ) , M. Vacínek [-] (46. L. Petráček [-] ) , M. Tóth [-] - P. Matějka [-] , J. Murčo [-]

ŽK: 34. P. Matějka , 79. J. Peterka .
Místo: Slavoj Chrášťany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Titlbach Marek - Jan Beran, Jiří Kučera.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.