Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasu by více slušela remíza, body však zůstaly v Kroučové


Branky


0

Další zajímavý zápas se odehrál v Kroučové. Přijel tým Čisté, který v minulém kole porazil 2:0 Řevničov. Domácí si naopak chtěli spravit chuť po prohře v Lubné. Zápas odřídil Antonín Sýkora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu aktivně hned na začátku, naopak přišlo hned ve 2. minutě zaváhání čisteckého stopera a chaos v hostující obraně, Jaroslav Škuthan mladší této chyby využil a poslal tak Kroučovou do vedení - 1:0. Ve 12 minutě Pavel Bedenk získal na vápně soupeře balon postrčil si ho do vápna a levou nohou na zadní tyč vstřelil vyrovnávací branku.  Hra se odehrávala mezi vápny, vcelku vyrovnaná. Na každé straně zajímavé situace. Hosty podržel dobře chytající Václav Kratochvíl, který si s šancemi Kroučové poradil, a Čisté chybělo pár centimetrů.  Ke konci poločasu se podařilo domácím prostrčit balon mezi obránci a útočník Jan Husák z rohu malého vápna prostřelil na přední tyč čisteckého gólmana - 2:1. V druhém poločasu se Čistá snažila vyrovnat. Přišel ale opak, po rohovém kopu domácích, neobsazený Jaroslav Škuthan vstřelil třetí branku - 3:1. Poté byla více aktivnější Čistá, a v 75 minutě přistrčil míč do vápna Pavel Bedenk, na který si naběhl Jiří Votroubek mladší a s přehledem okolo brankáře snížil - 3:2. v Závěru tkání přetrvával tlak hostů, kdy domácí doslova zatlačili do jejich vápna, i přes sérii rohů a zakončení se jim vyrovnávací branku vstřelit nepovedlo.



Ohlasy k zápasu



TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Myslím, že to bylo vyrovnané utkání, kde by byla dělba bodů zasloužená. Bohužel my odjížděli bez bodu.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Škuthan [-] , T. Bohatý [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] - J. Trkal [-] , J. Husák [-] , J. Vančura [-] , J. Kováčik [-] - J. Rais [-] (81. V. Hansl [-] ) , M. Kiss [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Švarc [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , R. Stárek [-] - M. Kohout [-] , M. Plincner [-] , P. Bedenk [-] , M. Fidler [-] - L. Jopa [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 65. J. Trkal - 57. M. Plincner .
Místo: TJ Sokol Kroučová. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Antonín - Tomáš Škuthan, František Gebounský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.