0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá povolala dorostence a zvítězila nad Řevničovem


Branky


35. P. Kos , 56. M. Plincner
0

Na mšeckém hřišti se odehrál v sobotu zápas Sp. Řevničov s TJ. Čistou. Tento zápas skončil asi největším překvapením kola. Domácímu Řevničovu chybělo 5 hráčů základní sestavy, museli tak brát z řad dorostenců. Hosté přijeli také v oslabené sestavě, o pracovně vyžíženého Filipa Blechu, a ani jeho brat Marek nemohl nastoupit k utkání z původu plnění trestu po červené kartě z minulého zápasu. Tak i Čistá byla nucena povolat do A mužstva tři dorostence, s nima jich bylo pouze 11 a neměli tak možnost střídání. Z důvodu poruchy autobusu se hosté dostavili k utkání později a začátek zápasu byl o pár minut posunut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se od začátku zápasu přelévala z hranice jednoho vápna po druhé vápno. Hosté měli bon více na svých kopačkách a převážně po pravé straně se jim dařilo dostávat k zakončení. U obou mužstev bylo vidět spoustu nepřesností a zbytečné zbrklosti v řešení některých situací. Hráči Čisté podnikli v 35. minutě akci po pravé straně, kdy domácí nedokázali akci přerušit. Hostující hráč Kos, mimo jiné nastoupil prvně v kategorii dospělých, se dostal až do vápna a svoji šanci dokázal 0:1. Do konce poločasu se ještě domácí mužstvo snažilo o vyrovnání. K několika střelám za vápnem se dostali střední záložníci Pedál s Murčem, ale bohužel se jim nepodařilo skórovat. Výsledkem 1:0 skončil první poločas.

I v druhém poločase bylo znát, že Řevničovu chybí opory a nemůžou si poradit s hostující obranou. Největší šanci domácích po chybě stopera nedokázal Fujera proměnit. V 56. minutě padl druhý gól utkání, opět ve prospěch hostující Čisté. Martin Plincner nevypustil na straně vápna souboj s domácím hráčem, obešel obránce a v zakončení podel golmana se už nemýlil. Zbytek utkání, pro diváka, zajímavé šance nepřinesl a Čistečtí se tak mohli radovat ze zizku tří bodů a výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Průběh celého zápasu určitě ovlivnil hned začátek utkání. Kdyby se nám podařilo přetavit šanci Urbanoviče v úplném úvodu ve vedoucí branku, utkání se mohlo ubírat zcela jiným směrem. Po inkasované brance to bylo pro náš celek už velmi složité. Čistá se nemusela nikam tlačit a hrozila z brejkových situací. Nám se nepodařilo pořádně dostat do větší šance. Druhá branka padla asi deset minut po začátku druhé půle. Bohužel v utkání nám chybělo celkem devět hráčů (z toho pět ze základní sestavy) a i když mužstvo bojovalo, na lepší výsledek to nestačilo. Shrnuto, podtrženo: nehrál se ani z jedné strany žádný líbivý fotbal, což bylo ovlivněno právě absencemi na obou stranách. Šťastnějším mužstvem a hlavně v zakončení si lépe vedl soupeř z Čisté a odváží si tři body. Chtěl bych poděkovat oběma dorostencům (jmenovitě Emingerovi a Fujerovi), kteří našemu trenérovi byly v tomto zápase k dispozici.

TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Po minulém víkendu jsem mile překvapen ze zodpovědného výkonu celého týmu a hlavně dorostenců. Hlavně těm bych chtěl za toto utkání poděkovat.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - P. Eminger [-] , M. Vacínek [-] , J. Urbanovič [-] , O. Bechynský [-] - M. Pedál [-] , R. Prokop [-] , J. Murčo [-] , J. Fujera [-] - L. Petráček [-] , J. Arnošt [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Švarc [-] , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-] , M. Fidler [-] - M. Plincner [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , R. Nágl [-] - J. Votroubek [-] , P. Kos [-]

ŽK: 80. M. Vacínek - 85. P. Kašpar .
Hráči zápasu: J. Urbanovič - P. Kos .
Místo: TJ Sokol Mšec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beran Jan - Bobák Vladimír, Gebouský František (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.