2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza byla na dohled, v cestě ale stála branková konstrukce


Branky


0

Využiji toho, že expertem pro 3. kolo byl roztocký hráč, Petr Maršík. Jeho tip pro tento zápas byl, že vyhrají domácí vysokým rozdílem čtyř branek. Pravdu měl ale v tom, že věřil ve výhru svého týmu. Slabce po poločasovém výsledku 0:2 nic nevzdaly a bzry se jim podařilo vstřelit branku. Od té doby domácí pěkně trápily. Body však zůstaly na domácí půdě.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve vysokém tempu, mladý tým Roztok na domácí doslova vlétl a nedovolil jim v prvním poločase mockrát zaútočit. Když se Slabečtí do nějaké šance dostali, zradila je koncovka. Naopak aktivní Roztoky dokázaly dát po soupeřově nedůrazu v obraně dva góly. Pvní padl ve 23. minutě, kdy měl Matěj Pudil z vělkého vápna dosatek času na přesné zakončení 1:0. O 20 minut později Martin Fikejz vybojoval balón ve středu hřiště a po kombinaci Petra Maršíka a Matěje Pudila zakončoval do prázné brány Jan Bureša. Poločas výsledkem 2:0 skončil. Druhá polovina byla ze strany hostí mnohem lepší, začali se více pohybovat na hřišti a soupeři nedávali tolik prostoru. V 56. minutě se podařilo Víťovi Melicharovi vstřelit kontaktní gól. Kdy se odražený balón na rohu velkeho vápna dostal k Víťovi Melicharovi, ten obešel dva obránce a obstřelil gólmana. Tím se Slabečtí dostali do hry, a zápas začal být zajímavější. Hosté se dostali do slibných příležitostí k srovnání skóré, bohužel jen otiskávali konstrukci brány, a to se jim podařilo hned čtyřikrát.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Maršík, hráč: První půle probíhala podle našich představ, po dvoubrankovém vedení jsme do šaten odcházeli spokojení. Druhou půli jsme si zbytečně zdramatizovali, po obdrženém gólu jsme dostali soupeře do hry a bojovalo se do konce zápasu.

TJ Slabce
Jiří Číha, hráč: Bohužel jsme si nechali dát zase dva góly, po našem nedůrazu v obraně, a poločas prohráli 2:0. Druhý poločas jsme byli aktivnější a měli spoustu příležitostí vstřelit vyrovnávací gól, ale bohužel jsme trefovali jen brankovou konstrukci. Myslím si, že za druhý poločas jsme si mohli aspoň 1 bod odvést.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] (46. O. Laštovka [-] ) - J. Bureš [-] , Š. Masarovič [-] , J. Horáček [-] , J. Kněžík [-] - P. Maršík [-] (83. V. Hlavatý [-] ) , J. Texl [-] , M. Pudil [-] (89. M. Vrábík [-] ) , T. Krůta [-] - M. Čermák [-] (70. M. Kaplan [-] ) , M. Fikejz [-] (65. R. Wittmann [-] )

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - J. Gajdoš [-] (46. K. Mužík [-] ) , M. Benada [-] , T. Fencl [-] , P. Pelc [-] (62. D. Freivalt [-] ) - T. Černý [-] , V. Melichar [-] , T. Cílek [-] , P. Ikrényi [-] (84. O. Cílek [-] ) - T. Macák [-] , V. Klekner [-] (46. P. Holý [-] )

ŽK: 72. T. Černý .
Hráči zápasu: Š. Masarovič - T. Fencl .
Místo: T.J. Roztoky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - Pastor Jaroslav, Strouhal Jiří (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.